De SAE beveelt deze gratis cursussen aan om een ​​baan te krijgen: vereisten en hoe u zich kunt aanmelden

Nieuws

Hij SAE (Andalusische arbeidsvoorzieningsdienst) en de Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) keur de nieuwe goed gratis cursussen voor werklozen en werkenden waarin Vodafone samenwerkt. Dit zijn opleidingsacties gebaseerd op nieuwe technologieën en Kunstmatige intelligentie waarmee u uw cv kunt verbeteren en een baan kunt krijgen in de technologiesector, waar tegenwoordig veel vraag naar is bij bedrijven.

Deze gratis cursussen gepresenteerd in de Virtueel Beroepsopleidingsbureau van de Junta de Andalucía zijn geprogrammeerd in hybride modus, dat wil zeggen persoonlijk en online. Met 150 lesuren leren studenten uit de eerste hand de professionele vaardigheden waarmee ze zich kunnen onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Er wordt verwacht dat dankzij dit voorstel van de SAE bijna 400 werkloze Andalusiërs hun professionele vaardigheden zullen zien verbeteren. De opkomst van nieuwe tools en de behoefte aan programmeurs in verschillende formaten stellen traditionele trainingsactiviteiten op de proef. Een voorbeeld hiervan zijn de gratis cursussen die Fundae in samenwerking met Google aanbiedt, waarmee je een salaris tot wel 60.000 euro kunt verdienen.

Gratis cursussen aangekondigd door de SAE om een ​​baan te vinden

Er zijn negen gratis cursussen die zijn goedgekeurd door de SAE, SEPE en Vodafone. Drie hebben al de open sollicitatieperiode en inschrijven kan online. De rest bevindt zich in de pre-registratieperiode of terwijl de wachtlijst (reserveringspool) open is.

De inhoud gaat over actuele onderwerpen zoals de opkomst van Artificial Intelligence of het Big Data-systeem. Daartoe behoren onder meer het Internet of Things (IOT), Virtual Reality en Smart City of de implementatie van 5G. De lessen worden gegeven door Integra Kennis & Innovatie, ondersteund door Vodafone. De locaties voor deze cursussen zijn Sevilla, Malaga, Algeciras en Huelva.

Voor elk van deze technologieopleidingsacties zijn 45 plaatsen beschikbaar. Deze studenten volgen lessen in a 20% persoonlijk en 80% online. Hoewel de cursus gericht is op mensen die actief op zoek zijn naar werk, is 30% van de plaatsen gereserveerd voor werknemers.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een gratis cursus van de Junta de Andalucía

Om een ​​plaats in deze trainingsacties aan te vragen, moet u naar de website van 5G Training gaan waar alle cursussen verschijnen en de vereisten die nodig zijn om u te kunnen aanmelden. Deze zijn werkloos of werken in Andalusië en hebben een bachelordiploma, hoger beroepsonderwijs, niveau 3 beroepscertificaat, universitair diploma of postdoctoraal diploma.

Wanneer vervolgens aan de vereisten is voldaan, verschijnen alle gratis cursussen, evenals de modules waarin de inhoud in elke cursus wordt verspreid. Door op ‘Aanmelden en plaats aanvragen’ te klikken, komt u op een formulier waarin zij uw gegevens opvragen. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@formacionen5G.es of te bellen naar 747 474 170.