De reden waarom een ​​jonge Spanjaard met twee banen in Australië wordt ontslagen

Nieuws

De jonge tiktoker @sergiovalla vertelt via zijn profiel hoe het is om in Australië te wonen, de voordelen van het land en de vacatures die er zijn. Wat hij niet had verwacht, is dat hij, bijna een maand later, toen hij deze ervaring meemaakte, werd ontslagen.

Hij zegt dat via een video die viraal is gegaan en meer dan 1,7 miljoen keer bekeken is De trigger was toen hij een van zijn bazen op de hoogte bracht van zijn dubbel dienstverband.: “Sindsdien is alles erger geworden”, klaagt de jongeman, en benadrukt de slechte woorden die hij tegen hem begon te gebruiken vanwege zijn kennis van wat hij deed aan het einde van zijn dag: ergens anders werken.

Ga dat Ik heb voor twee verschillende restaurants gewerkt. parttime, legt uit hoe zijn werkgever hem op een dag, op weg naar de tweede ploeg, zonder voorafgaande kennisgeving vertelde dat hij vanwege overbezetting niet op zijn werk hoefde te verschijnen. De jongeman is verrast en vraagt ​​hem de volgende keer iets meer van tevoren te laten weten. Hij zegt dat zijn baas hierop op een onverschillige toon reageerde en aangaf dat hij zijn dienst de komende dagen bovendien niet nodig zou hebben. Het is te zeggen, de jongeman was ontslagen.

Het belang van privacy tegenover bazen

Het virale verhaal van de jongeman heeft talloze reacties van gebruikers uitgelokt. Een getuigenis die empathie en debat heeft gegenereerd over de morele ethiek achter zijn ontslag en meningen over het delen van zijn privéleven met werkgevers.

Dit is hoe honderden gebruikers u dit via de opmerkingen hebben laten weten, waar zij verzekeren “Praat nooit over jezelf, of over je salaris, of waar je voor werkt”of wat “Op je werk spreek je de juiste dingen”. Dit zijn enkele van de adviezen die worden geboden door de verschillende verhalen die zich inleven in de getuigenis van Valla, die zijn lesje al heeft geleerd.