Gratis SEPE- en Google-cursussen die je helpen aan een baan met een salaris van 60.000 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) onderschrijft het nieuwe programma Google-beurzen – Fundae (State Foundation for Employment Training’). Dit keer zijn er acht gratis cursussen om digitale vaardigheden op het gebied van cybersecurity te verwerven. Dankzij de inhoud van deze training kun je je cv verbeteren voor een sollicitatiegesprek in de sector van nieuwe technologieën, bekend als ICT Het hebben van een door Google ondertekend professioneel certificaat levert punten op als het gaat om het vinden van een baan, in een van de beroepen met het hoogste salaris.

Via zijn sociale netwerk cyberveiligheidscertificaat. Online beveiliging is volgens Incibe (Nationaal Cybersecurity Instituut) de sector met de minste werkloosheid in Spanje, maar het bereiken van een goed salarisbereik vereist voortdurende training met de nieuwste ontwikkelingen.

Wat het salaris betreft, schat een onderzoek van de Francisco de Vitoria Universiteit (UFV) een aanvangssalaris tussen de 25.000 en 30.000 euro voor een cybersecurity-expert die gaat werken. Met up-to-date ervaring en kennis kan dat kan oplopen tot 60.000 euro.

De professionele certificering van Google, gepubliceerd door de SEPE

Het cybersecuritycertificaat dat je krijgt bij deze acht gratis cursussen van Fundae en de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening is erkend door Google, wat deze graad extra prestige geeft. De doelstellingen en inhoud van deze acht cursussen verschijnen op het Digitalízate Plus-platform.

Inhoud van de gratis cursus cybersecurity

De Google – Fundae-beurs presenteert nieuwe inhoud die relevant is als het gaat om het vinden van een baan op technologisch gebied, omdat deze inhoud bevat die verband houdt met netwerkbeveiliging. Uit de titel kun je gemakkelijk afleiden welke thematische gebieden elk van hen bestrijkt.

  • Cursus 1: Grondbeginselen van cyberbeveiliging.
  • Cursus 2: Beheer beveiligingsrisico’s.
  • Cursus 3: Netwerken en netwerkbeveiliging.
  • Cursus 4: Werktools: Linux en SQL.
  • Cursus 5: Activa, bedreigingen en kwetsbaarheden.
  • Cursus 6: Detectie en respons.
  • Cursus 7: Automatiseer cybersecuritytaken met Python.
  • Cursus 8: Bereid je voor op cybersecurity-banen.

In elke cursus van dit Google professional certificaat in Cybersecurity zijn activiteiten met een praktijkcomponent opgenomen. Met zijn allen wordt een professioneel portfolio gecreëerd dat de kandidaat kan opnemen in het cv als hij of zij op sollicitatiegesprek gaat.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een Google-certificaat

Om u aan te melden voor een van deze gratis cursussen van het nieuwe Google-beurs – Fundae, moet u naar de Digitalízate Plus-website gaan. Alle actieve cursussen verschijnen en u moet zoeken naar de cursus waarin u geïnteresseerd bent om u aan te melden. Als het klaar is, kun je de inhoud en het aantal trainingsdagen zien.

Bij interesse dient u op de knop ‘Aanmelden’ te klikken en bij twijfel het ‘Deelnamereglement’ te openen waarin staat vermeld dat de deelnemers voorrang hebben. werklozen en mensen die getroffen zijn door ERE of ERTE. Vervolgens moet u een formulier invullen. Om deze cursussen te kunnen volgen, vraagt ​​Google niet om voorafgaande ervaring of training, aangezien het om inhoud gaat die geleidelijk wordt verworven.