De gratis Adecco-cursus om een ​​van deze 50 banen te krijgen met een weekdag van maandag tot en met vrijdag

Nieuws

Het personeelsselectiebedrijf en Personeelszaken van Adecco biedt een gratis cursus om 50 personen te trainen die ambiëren naar een vacature in de bouw sector. Het gaat om de Bekistingswerkers en kraanscholendie dienen om het CV te verbeteren en professionele vaardigheden en competenties te verwerven voor een baan als bouwkundige, lasser, bekister of kraanmachinist.

Om toegang te krijgen tot een van deze 50 posities bij het bedrijf Tecnyconta (Zaragoza) het is niet nodig om enige eerdere ervaring te hebben, maar het zal positief gewaardeerd worden. Aan de arbeidsvoorwaarden is te zien wat voor soort contract dat is vast discontinu en de werkdag van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast is het beschikken over een eigen auto en rijbewijs vereist omdat de 50 vacatures in de gemeente Tauste liggen.

De bouwsector en alle bedrijven die ervan afhankelijk zijn (materialen, transport, enz.) breiden hun personeelsbestand voortdurend uit. Een bewijs hiervan is het prefabbetonbedrijf dat Adecco de personeelsselectieprocessen heeft toevertrouwd.

Als het wordt bereikt baan als kraanmachinistVolgens het Glassdoor-portaal bedraagt ​​het gemiddelde salaris 23.000 euro (1.900 per maand). Een bekister verdient volgens Indeed 1.800 euro.

Gratis training aangeboden door Adecco

Voor kandidaten die nog nooit in de bouw hebben gewerkt of denken aan mensen die hun kennis willen versterken, biedt Adecco de mogelijkheid om te trainen in een van de oproepen beroepen met veel vraag.

Via Adecco School kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een gratis cursus bekisting en kraanmachinist. Eenmaal voltooid, kunt u met het diploma solliciteren op een van de vacatures en deel uitmaken van het Tecnyconta-personeel.

Het idee is dat langdurig werklozen of werkzoekenden die geen opleiding hebben genoten, enkele basisbegrippen kunnen leren van de sector waarin ze willen solliciteren. Op deze manier, zoals Adecco opmerkt, “the inschakeling op de arbeidsmarkt aan werklozen en bedrijven worden geholpen personeel te werven op veelgevraagde posities.”

Zo solliciteer je op een van de 50 banen in de bouw

De aanvraag om het selectieproces geopend door Adecco Het moet via de website van het bedrijf worden verzonden. Degenen die aan een van de cursussen willen deelnemen, moeten hetzelfde doen.

Het eerste wat u moet doen, is de pagina openen en de woorden 'Tauste España' plaatsen. Hoewel er 174 vacatures beschikbaar zijn, zijn de 50 in de bouwsector te vinden door de bedrijfsnaam in de zoekmachine te typen. Dit is hoe de chauffeur, lasser, administratieve functies zullen verschijnen… en al degenen waarvoor momenteel de sollicitatieperiode open staat.

Het personeelsselectiebedrijf heeft al weer een vacature open staan ​​voor 800 mensen die tijdens de zomercampagne een baan willen.