De gemakkelijkste opposities zijn alleen te overwinnen bij de ESO en met salarissen tot 40.000 euro

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) update uw openbaar werkgelegenheidsaanbod met 49 nieuwe oproepen tot oppositie. Deze omvatten 185 posities om te werken als beroepsambtenaar in overheidsdiensten op staats-, regionaal en lokaal niveau. Bovendien verrast het deze week met een groot aantal openbare arbeidsbeurzen. Als eis geldt de Verplicht secundair onderwijs (ESO) of baccalaureaat voor groep C2 en C1. Voor hogere functies zijn universitaire of gespecialiseerde studies vereist.

Hoewel er geen oppositie is die gemakkelijk te passeren is, kan wel worden gezegd dat sommige goedkoper zijn dan andere. De website van de Administratie van de regering van Spanje weerspiegelt deze omstandigheid en benadrukt bijvoorbeeld dat de meest talrijke van de deze week gepubliceerde plaatsen de 54 plaatsen voor assistenten aan de Universiteit van Valencia zijn. Wat de salarissen betreft, zijn er deze week functies waarin de salaris bedraagt ​​40.000 euro.

Om u voor elk van de oproepen te registreren, moet u naar de website administracion.gob.es gaan. Hieronder vindt u enkele van de meest opvallende oproepen.

54 assistent-posities aan de Universiteit van Valencia

Gevel van de Universiteit van Valencia | Foto: Universiteit van Valencia

De Valenciaanse Gemeenschap is op zoek naar 54 ambtenaren om te werken op de basisschaal van administratieve ondersteuning aan de Universiteit van Valencia. Dit zijn tegenstellingen die gepresenteerd moeten worden in de vrije ploegendienst, met School Graduate, Elementary Baccalaureate of Grade I Vocational Training.

Van het totaal zijn er 23 voor oppositie met vrije toegang en 31 voor concurrentie-oppositie. Voor mensen met een handicap zijn er 7 plaatsen (4 vergelijkende examens en 3 vergelijkende examens). De deadline staat open tot 7 juni.

50 plaatsen voor administratieve managers van de sociale zekerheid

Een overheidsadministratie
Een overheidsadministratie | Foto: EP

Het Ministerie van Inclusie, Sociale Zekerheid en Migratie kondigt 50 banen aan als beroepsambtenaar met gratis toegang tot de afdeling Audit en Accounting. Hiervan zijn er 3 gereserveerd voor mensen met een handicap.

De deadline voor het aanvragen ervan eindigt op 21 juni. Hoewel ze niet tot de bestbetaalde opposities behoren, hebben ze een salaris van 40.000 euro, wat ze tot een van de meest gewilde maakt van degenen die op zoek zijn naar stabiliteit en een economie die hen in staat stelt comfortabel te leven. Aan dit salaris moeten aanvullingen, buitengewone betalingen en anciënniteitsbonussen worden toegevoegd.

15 plaatsen voor advocaten van de Junta de Andalucía

Een advocaat in zijn advocatenkantoor
Een advocaat in zijn advocatenkantoor | Foto: Envato

Het Ministerie van Justitie, Lokaal Bestuur en Publieke Functie van de Junta de Andalucía publiceert 15 standpunten. Om toegang te krijgen, is het noodzakelijk om een ​​universitair diploma in de rechten te overleggen. 14 posities zijn met vrije dienst en 1 voor mensen met een beperking. De deadline voor het indienen van aanvragen via het elektronisch register eindigt op 21 juni.

15 hogere functies van auditors en auditors van de socialezekerheidsadministratie

Gevel van het hoofdkwartier van de Algemene Schatkist van de Sociale Zekerheid
Gevel van het hoofdkwartier van de Algemene Schatkist van de Sociale Zekerheid | Foto: Sociale Zekerheid

Een doctoraat, bachelordiploma, ingenieur, architect of universitair diploma is vereist. De aanmeldingsperiode is open tot 21 juni, met 14 voor gratis diensten en 1 voor toegang voor mensen met een handicap.

Openbare werkgelegenheidspools aangekondigd door de BOE

Naast de oproep voor competitieve examens staat de deadline open om je aan te melden voor verschillende vacaturesites in verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, onderzoek of bedrijfskunde. Sommige hiervan zijn:

  • ATS in Cantabrië. Er wordt een diploma verpleegkunde gevraagd met een specialiteit in beroeps- of bedrijfsverpleegkunde.
  • Onderzoekspersoneel aan de Jaume I Universiteit van Castellón.
  • ATS / DUE op de Canarische Eilanden.
  • Operator, voor technici in sociale integratie, op de Canarische Eilanden.
  • Vacaturesite voor sociale en kinderonderwijzers op de Canarische Eilanden.
  • Administratief assistent, op de Canarische Eilanden.