De door het Ministerie van Onderwijs goedgekeurde online cursus That’s English waarmee u in uw eigen tempo Engels kunt leren

Nieuws

Kennis van de Engelse taal is een van de meest gevraagde vereisten in de huidige vacatures, en kennis van de taal opent de deuren naar banen in meerdere sectoren. Op deze manier kunnen mensen die hun inzetbaarheid willen verbeteren, een baan vinden of hun huidige baan verbeteren. Voor hen heeft That’s English, de beroemde televisieshow, een online cursus die begint vanaf verschillende niveausen onderschrijft dat het ministerie van Onderwijs, Beroepsopleiding en Sport.

Dit platform voor het leren van Engels staat niet alleen bekend om zijn televisieprogramma’s, waarmee ze al jaren taallessen geven aan duizenden Spanjaarden, ze hebben ook een Officiële cursus Engels op afstandontworpen door het Ministerie van Onderwijs, Beroepsopleiding en Sport, met begeleiding in de officiële taalscholen.

Naast de officiële cursus hebben ze de cursus ‘At Your Pace’, een online training waarin iedereen kan beslissen waar en wanneer hij zijn Engels wil verbeteren, omdat er een app beschikbaar is waarmee je altijd en overal kunt leren.

De That’s English online cursus Engels, goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs

Onder het motto ‘Hier en nu zou je Engels kunnen leren’ wordt deze online cursus gepresenteerd als een leuke manier om te leren met nieuwe tv-series en zelfevaluatietests. Zodat elke leerling in zijn eigen tempo kan leren, zonder examens, tutorials of roosters, zo flexibel als iedereen nodig heeftaangezien:

  • Het is 100% online
  • Aanpasbaar, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om met de reeks te leren en de voortgang te beoordelen via zelfevaluatietests.
  • Voor anders niveaus tussen A2-C1goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs, Beroepsopleiding en Sport.
  • Met een looptijd van 4 maanden en een totaalprijs van 80 euro die indien nodig met nog eens vier maanden kan worden verlengd.
  • Het heeft een e-learningplatform met interactieve activiteiten, podcasts en extra hulpmiddelen.

Om u in te schrijven voor deze online cursus Engels hoeft u alleen maar naar de website van That’s English te gaan en stap voor stap de gevraagde informatie in het registratieformulier in te vullen.