De BOE publiceert deze tegenstellingen als ambtenaar en als vacaturebank voor administratieve technici

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) publiceren opposities met 45 plaatsen voor ambtenaren of overheidspersoneel. Heeft ook vier vacaturesites Eén daarvan valt op: hij werkt als administratief managementtechnicus bij het Ministerie van Volksgezondheid van Castilla y León (Groep A1).

Het Ministerie van Publieke Functies van de Spaanse regering heeft via de BOE verschillende selectieve processen aangekondigd, waaronder de 9 posities voor technici van het Ministerie van Wetenschap, Innovatie en Universiteiten, die ook op zoek zijn naar onderzoeksprofessionals met hetzelfde aantal posities. Wat het academische veld betreft, zijn twee van de beurzen bestemd voor de Universiteit van Valladolid, om posities op verschillende afdelingen te vervullen.

Dit alles zonder buiten beschouwing te laten dat er opposities zijn terwijl de sollicitatieperiode open is, zoals die voor 33 administratieve posities voor de Provinciale Raad van Almería, de 2.209 plaatsen om te werken bij de Belastingdienst of sommige om te werken als administrateurs in de Europese Unie, die hoewel ze niet afhankelijk zijn van de BOE, hebben ze de bijzonderheid dat ze online kunnen worden gedaan.

BOE verzet zich tegen een ambtenaar in januari

Voor alle openbare werkgelegenheidsoproepen die hieronder verschijnen, geldt een open sollicitatieperiode, aangezien ze zijn gepubliceerd in de Staatscourant (BOE). Opgemerkt moet worden dat een van de belangrijkste voordelen van het werken als ambtenaar, afgezien van de stabiliteit, het salaris is dat ambtenaren in Spanje verdienen.

Dit is afhankelijk van de groep waartoe zij behoren (A1, A2, B, C1, C2 of E). In al deze gevallen komt een basissalaris voor, naast perioden van drie jaar en aanvullingen. Voor meer informatie is het raadzaam om de officiële website van het Ministerie van Publieke Functies te raadplegen.

Onderzoekers voor de CSIC in Madrid

De Hoge Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek (CSIC) beschikt over 9 staffuncties, met tijdelijke contracten. Een universitair diploma van minder dan 300 fte-credits is vereist. De aanmeldingsperiode eindigt op 30 januari.

Bosbouwingenieurs van het Openbaar Ministerie

De BOE publiceert 8 ambtenarenfuncties om te werken als bosbouwingenieur van het Openbaar Ministerie, de sollicitatieperiode is open tot 13 februari.

Openbare werkgelegenheidspool voor administratieve technici

Vacaturesite voor administratief managementtechnici bij het Ministerie van Volksgezondheid van Castilla y León. De registratie kan vanaf dit moment worden voltooid en de tas heeft geen sluitingsdatum, dus het is duidelijk dat deze permanent is. Documentatie moet worden ingevuld via de elektronische registratie. Een universitair diploma technisch ingenieur, technisch architect of universitair diploma is vereist.

De BOE opent deze vacaturesites

De Staatscourant opent nieuwe vacaturesites, naast de administratieve. Dit zijn:

  • Hogere graad voor Castilla y León (Departement Volksgezondheid). Een universitair diploma of diploma is vereist.
  • Laboratoriumspecialist voor de Universiteit van Valladolid, met een baccalaureaat. De deadline eindigt over twee dagen (24 januari).
  • Senior faculteitslid bij het Ministerie van Financiën, Economie en Bestuurskunde in de Valenciaanse Gemeenschap, met een bachelordiploma in geneeskunde.

Al deze openbare vacatures en oproepen tot vergelijkende onderzoeken zijn nu beschikbaar op de website van de Administratie, waar u ook de sollicitatiedeadlines en specifieke vereisten kunt raadplegen.