De BOE publiceert de INE-opposities om in 2024 een carrièreambtenaar te zijn

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) publiceer de oproep tot oppositie van het INE (Nationaal Instituut voor de Statistiek) om in 2024 een baan als ambtenaar te verwerven. Het nieuwe selectieproces omvat banen voor toegang of vrije ploegendiensten en functies voor interne promotie. Concreet zijn er 216 voor de Hoger Orgaan van Staatsstatistici en 142 voor hem Lichaam van afgestudeerden in staatsstatistieken.

De deadline voor inschrijving voor deze wedstrijden is nu open en het salaris is afhankelijk van de groep waartoe je behoort. Aan het basissalaris moet u toevoegen prikkels zoals driejarigen of specifieke add-ons, naast het extra loon. De beloningsgegevens van hoge INE-ambtenaren zijn te vinden op het transparantieportaal, terwijl de beloningen van ambtenaren kunnen worden geraadpleegd bij het Ministerie van Financiën en Publieke Functies.

Oppositie tegen het Hoger Orgaan van Staatsstatistici

De opposities opgeroepen door de Nationaal Instituut voor Statistiek om al een carrièreambtenaar te zijn bij het Hoger Korps van Staatsstatistici verschijnen in de BOE. Om te kunnen solliciteren, is het noodzakelijk om de titel te hebben van Afgestudeerd, ingenieur, architect of universitair diploma. Enkele eisen waaraan de aanvrager moet voldoen voordat de deadline voor het indienen van aanvragen afloopt.

Er zijn 191 plaatsen aangevraagd voor gratis toegang, waarvan 12 voor mensen die een of andere vorm van handicap kunnen aantonen (minimaal 33%). Voor interne promotie zijn dat er 25, waarvan 2 voor mensen met een beperking. De deadline loopt tot en met 25 januari.

De volledige oproep, met de eisen, deadlines en examenmodus, staat al in de Staatscourant.

Hoger lichaam van afgestudeerden in staatsstatistieken

Het selectieproces om carrièreambtenaar te worden bij de INE binnen de Hoger lichaam van afgestudeerden in staatsstatistieken stelt een reeks voorwaarden vast waaraan kandidaten moeten voldoen.

Het is noodzakelijk om in het bezit te zijn van de titel Diploma, Technisch Ingenieur, Technisch Architect of Graad of te hebben voldaan aan de vereisten om deze te behalen op het moment van indiening van de aanvraag. In deze functie zijn er 99 plaatsen (12 voor diensten met een handicap) met gratis toegang tot de diensten, terwijl 43 plaatsen (3 voor mensen met een handicap) bestemd zijn voor interne promotie.

Net als de vorige loopt de deadline voor het indienen van aanvragen af ​​op 25 januari (inclusief) en zijn de volledige regels van de call nu te raadplegen in de BOE.