De BOE publiceert de eerste opposities voor februari: 7.227 plaatsen, waarvan vele zonder bachelordiploma

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) kondigt de oproep aan voor de eerste opposities van de maand februari. Er zijn 7.227 plekken waar je moet zijn carrière ambtenaar in de verschillende administraties. Afhankelijk van de categorie en de groep waartoe de plek behoort, zullen zij speciale eisen stellen. Maar er zijn er veel die tot C2 behoren, waar je alleen verplicht secundair onderwijs (ESO) hoeft te hebben, of tot C1, waar je toegang krijgt met een baccalaureaat.

Iedereen die tot Groep C2 behoort, heeft geen baccalaureaat of een universitaire of beroepsopleiding nodig. Een duidelijk voorbeeld hiervan zijn die welke de afgelopen dagen verschenen toegang krijgen tot de strijdkrachten, met name Troepen en Matrozen, met 3.976 plaatsen. Dezelfde als die van de Rechtspleging, waar zij voor de vacatures in de Procedural Processing een Baccalaureaat en Judicial Assistance aanvragen, de ESO. Allemaal om stabiliteit te bereiken dankzij a publieke werkgelegenheid.

Wat betreft de voordelen van het verkrijgen van een positie als ambtenaar of vast personeel bij de overheidsdiensten, moet worden opgemerkt dat deze over goede salarisvoorwaarden beschikken. Onlangs is, in verband met de inflatie, een nieuwe salarisverhoging goedgekeurd. Zoals gezegd is wat ambtenaren in Spanje verdienen gekoppeld aan de Groep waartoe zij behoren.

Opposities gepubliceerd door de BOE in februari

Hij Officiële staatsnieuwsbrief heeft selectieve processen gepubliceerd om toegang te krijgen tot openbare werkgelegenheid in staats-, regionale en lokale overheden. Ze hebben allemaal een open aanvraagperiode en de voorwaarden voor de betaling van de vergoeding en de manier waarop de documentatie wordt verzonden, zullen moeten worden herzien, hoewel dit normaal gesproken via elektronische registratie gebeurt (u heeft het digitale certificaat nodig).

Leraren voor Castilla La Mancha

Openbaar arbeidsaanbod voor 1.053 leraren in het kleuter- en basisonderwijs in Castilla La Mancha in de volgende specialiteiten: basisonderwijs, therapeutische pedagogiek (PT), gehoor en taal, onderwijs voor jonge kinderen (EI), vreemde taal Engels en Frans, lichamelijke opvoeding (PE) en muziek. Inschrijvingsperiode open tot 19 februari. Toegang via vrije dienst. Universitair diploma in onderwijs vereist.

Douanetoezichthouders alleen met baccalaureaat

De BOE kondigt 260 posities aan om als douanetoezichthouder te werken en u hoeft alleen een baccalaureaat of technisch diploma te presenteren. Toegang is gratis. Bijeengeroepen door het Ministerie van Financiën, in het bijzonder de Staatsbelastingdienst. Deadline open tot 28 februari.

Troop and Sailor Military: toegankelijk via de ESO

De deadline, bijeengeroepen door de BOE op 31 januari, staat open voor verzoeken om deel te nemen aan het selectieproces voor een van de 3.976 posities in de strijdkrachten op de schaal van troepen en marinekorpsen. Toegang via vrije dienst, met de rang van militair statutair personeel. Als voorwaarde wordt gesteld dat u het verplicht secundair onderwijs (ESO) heeft afgerond. De eerste inschrijvingsronde is geopend tot 20 februari.

Andere opposities van Groep C2

Andere opposities die de BOE in deze eerste week van februari heeft gepubliceerd en waarvoor geïnteresseerden zich kunnen inschrijven door de ESO te presenteren zijn:

  • 12 vacatures voor technische en laboratoriumassistenten in Galicië. Tot 6 februari.
  • 13 vacatures voor technisch assistenten voor het Ministerie van Financiën en Openbaar Bestuur in Galicië, tot 26 februari.
  • Baanaanbieding voor keukenassistenten in de Valenciaanse Gemeenschap, open tot 15 februari.
  • Personeel van de hulpdiensten in Valencia kreeg via een arbeidsuitwisseling een contract tot 12 februari.
  • 83 plaatsen voor personeel van de algemene diensten bij het ministerie van Financiën, voor Galicië, tot 26 februari.

Om een ​​van deze oproepen aan te vragen en te raadplegen, moet u het administratieportaal (administracion.gob.es) betreden bij het algemene toegangspunt waar u moet zoeken naar ‘Openbare werkgelegenheid’.