Conciërges gezocht: je hebt geen studie nodig en ze maken je vanaf de eerste dag vast

Nieuws

Er zijn mensen die niet de mogelijkheid hebben gehad om te trainen. Een feit dat hen vaak kan schaden bij het zoeken naar werk. Ze moeten allemaal weten dat er banen zijn waarvoor geen diploma vereist is, net zoals er bedrijven zijn die prioriteit geven aan de ervaring of vaardigheden van elke persoon. Een voorbeeld is de laatste vacature die is gepubliceerd door de gemeenteraad van Alcalá de Henares op zoek naar 10 conciërges.

Ze vragen niet om studies (Primair is voldoende) en bovendien is de vereiste ervaring minimaal, aangezien ze drie maanden computerervaring op gebruikersniveau vereisen. Wat de overige eisen betreft, verdient het de voorkeur dat kandidaten over een eigen voertuig beschikken, hoewel dit niet noodzakelijk is.

Wat je wel nodig hebt is de beschikbaarheid om in een wisselende ochtend-, middag- en nachtploeg te werken. Als het niet lastig is, zou het bereikt kunnen worden vaste baanaangezien de contracten die zij aanbieden in de 10 vacatures dat wel zijn onbepaalde tijd, met een salaris conform afspraak. Als u geïnteresseerd bent, hoeft u alleen maar het portaal te betreden dat dit gemeentehuis heeft ingeschakeld en op ‘Toegang om te registreren’ te klikken. Dit zijn echter niet de enige vacatures waar deze week toegang toe is om als conciërge te werken.

Andere vacatures voor conciërges

Momenteel zijn er 42 vacatures gepubliceerd op Infojobs voor werken als schoonmakerwaarvan sommige de volgende zijn:

  • Conciërge met invaliditeitscertificaat (Les Franqueses del Vallès). Vast contract en ze vragen ervaring in toegangscontrole.
  • Conciërge voor een gemeenschap van buren met een invaliditeitscertificaat (Barcelona). Parttime contract (type niet gespecificeerd) met uren van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en op zaterdag van 7.00 tot 12.00 uur.
  • Nachtconciërge voor het Iberostar hotel (Alcudia). Een voltijds contract van bepaalde duur met minimaal één jaar ervaring. 4 vacatures.
  • Nachtconciërge (Palma De Mallorca). Vast-discontinu contract, ze vragen om ervaring.
  • Conciërge (Barcelona). Contract voor onbepaalde tijd om in een splitploeg te werken voor een salaris van € 1.300,- bruto per maand in 14 uitkeringen.
  • Nachtconciërge voor Hotel Cala Millor Garden (Cala Millor). Een onbepaald voltijds contract van onbepaalde duur.
  • Conciërge voor leeszaal Aravaca (Madrid). Contract van onbepaalde duur van 28 uur per week volgens een roterend rooster, 6 dagen werken en 3 dagen vrij: ochtendploeg, van 9.00 tot 15.00 uur en middagploeg, van 15.00 uur tot 21.00 uur, maandag tot zondag.

Om u ervoor in te schrijven of om de overige gepubliceerde publicaties te raadplegen, moet u naar Infojobs gaan. Eenmaal binnen klikt u op de vacature die u interesseert en klikt u vervolgens op “Schrijf u in voor deze aanbieding”. Het enige dat overblijft is om u op het portaal te registreren, de gevraagde informatie in te vullen en de aanvraag te verzenden.