CaixaBank biedt betaalde stages voor universiteitsstudenten: vereisten en duur

Nieuws

CaixaBank kondigt op haar website een nieuwe aan betaald stageprogramma voor studenten van Universitair diploma, Master en postdoctoraal. Dit is de eerste oproep voor een opleidingssysteem in de bankentiteit waardoor de student, naast het verbeteren van het curriculum, een salaris krijgt omdat hij betaalde stages krijgt.

De geselecteerde studenten kunnen van maart tot augustus 2024 gedurende zes maanden bij CaixaBank leren en trainen. Dankzij deze stages waarmee ze een salaris verdienen, zullen studenten hun professionele vaardigheden verbeteren en vaardigheden verwerven waarmee ze op kunnen vallen in de selectieprocessen een baan krijgen. De banen bevinden zich in de kantoren die de bankentiteit heeft in Barcelona en Madrid.

Zij krijgen te allen tijde de hulp, het advies en de opleiding van een professional die als mentor optreedt. Hij zal ervoor zorgen dat de student echte ervaringen opdoet in de dagelijkse werkzaamheden van het werken bij een bank.

Stages bij CaixaBank met deze basisvereisten

Voor vraag een van de CaixaBank-beurzen aan Er zal aan een reeks fundamentele eisen moeten worden voldaan, zonder welke dit niet mogelijk zal zijn stuur het verzoek. Om te beginnen moet de kandidaat een universitair diploma, masterdiploma of postdoctoraal diploma overleggen in een van de specialiteiten die verband houden met de functie.

Het is essentieel dat de aanvrager studeert op het moment dat de stage wordt aangevraagd, aangezien het een overeenkomst is die CaixaBank met de universiteit zal ondertekenen. Tevens wordt gevraagd een B2-niveau Engelsen dat je een of ander internationaal project hebt gedaan, zoals vrijwilligerswerk bij NGO’s, studentenuitwisselingen of enige andere beroepservaring.

Waaruit bestaan ​​deze praktijken bij CaixaBank?

CaixaBank zoekt studenten zodat ze onderdeel worden van de verschillende projecten op een aantal van de gebieden die de ruggengraat vormen. Deze afdelingen zijn duurzaamheid, externe communicatie, financiën, compliance en controle, accounting, audit, risico’s, algemeen secretaris, digitale transformatie, business, Payments, Human Resources en CIB International Banking.

Door deel te nemen aan dit project, zoals CaixaBank op haar website verzekert, kunt u “uw kennis en vaardigheden vanaf de eerste dag ontwikkelen, begeleid door een groep hooggekwalificeerde professionals die u zullen helpen verder te groeien.”

Wat CaixaBank biedt aan betaalde stages

CaixaBank biedt goede voorwaarden junior profielen die hun cv moeten verbeteren om een ​​baan te krijgen of om meer te weten te komen over de professionele sector waarin ze hun carrière willen ontwikkelen.

De oprichting gebeurt via een universitaire stageovereenkomst, die loopt van maart tot en met augustus 2024. De werkdag is parttime met een minimum van 20 uur per week, met flexibele uren afhankelijk van de studie, zodat er een goed evenwicht tussen werk en privéleven mogelijk is.

Het betreft onboardingondersteuning gericht op juniorprofielen, er wordt beschikbaarheid geboden zodat je naast de eerste vrije week van augustus ook de examens kunt bijwonen.

Hoe solliciteren voor stages

Om je aan te melden voor het betaalde stageprogramma van CaixaBank, moet je hun website op caixabankcareers.com bezoeken en op de gele knop ‘Dien nu een aanvraag in‘. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u zich moet registreren of inloggen met het bestaande account als u al gebruiker bent.