Best Hotels zoekt personeel door heel Spanje: zij moeten alle vacatures vervullen

Nieuws

De hotelketen Beste hotels, met 38 hotels verspreid over Spanje, Andorra en de Dominicaanse Republiek, zoekt massaal personeel door heel Spanje. Zijn 72 vacatures die deze maand februari zijn gepubliceerd en betrekking hebben op alle soorten functies, van huishoudsters tot receptionisten, onderhoudspersoneel, keukens, obers, managers of callcentermedewerkers.

Het aanbod is zeer gevarieerd, zodat mensen die werkloos zijn of van baan willen veranderen, een kans kunnen vinden die bij hun behoeften past. Het is waar dat het bedrijf geen details verstrekt over de arbeidsvoorwaarden die zouden worden verkregen, zoals het type contract of het salaris, maar het zijn gegevens die naar verwachting tijdens het selectieproces aan geïnteresseerde partijen bekend zullen worden gemaakt.

Wat de vereisten betreft, deze variëren afhankelijk van de positie waartoe u toegang wilt krijgen Ze vereisen meestal eerdere ervaring. Voor dienstmeisjes en obers is bijvoorbeeld minimaal zes maanden vereist, of voor receptiefuncties (assistent of hoofd) één jaar. Over het algemeen vragen ze ook om een ​​ESO- of baccalaureaatdiploma. Houd er rekening mee dat ze, wetende dat Pasen en het zomerseizoen in aantocht zijn, nieuwe banen kunnen lanceren.

Beste Hotels vacatures

De Beste Hotels vacatures Ze worden gepubliceerd op hun eigen jobportaal. Dit zijn enkele van hen waarnaar u vandaag uw CV kunt sturen:

  • Callcenteroperator in Salou. Ze vragen om een ​​baccalaureaat of een professionele opleiding met betrekking tot klantenservice/receptie, een jaar ervaring en kennis van de Engelse taal.
  • Kok, restaurant en receptiepersoneel in La Pineda (Vila-seca).
  • Receptiemedewerker in Benalmádena. Ze vragen om een ​​diploma toerisme, computerwetenschappen op gemiddeld/gevorderd niveau en Engels, Frans of Duits als tweede taal.
  • Receptionisten in Roquetas de Mar. Ze solliciteren voor een graad in toerisme, IT op gemiddeld/geavanceerd niveau en hebben Engels als tweede taal.
  • Receptiemanager in Mojácar. Zoals de eisen die aan receptionisten worden gesteld, maar dan met minimaal drie jaar ervaring.
  • Onderhoudstechnicus in Cambrils. Ze vereisen twee jaar ervaring en specifieke kwalificaties met betrekking tot elektriciteit, loodgieterswerk en/of industriële koeling.
  • Personeel voor bar en restaurant op Mallorca. Ze vragen om een ​​ESO Graduate of een Medium of Higher Level trainingsmodule in restauratievaardigheden, een gemiddeld niveau Engels en ervaring van minimaal 6 maanden.
  • Boekingsmanager in Puerto de La Cruz. Ze vereisen ervaring van minimaal 2 jaar in een vergelijkbare functie, een gevorderd niveau van Engels en een tweede taal (Duits of Frans).
  • Bar/eetkamerkelners in Tenerife Zuid. Ze vereisen minimaal een jaar ervaring en een specifieke opleiding in gastvrijheid.
  • Hoofd Onderhoud Lloret de Mar. Ze vragen om aantoonbare ervaring in hotels met zwembaden of waterparken en in teamcoördinatie, verantwoordelijk en georganiseerd.

Hoe u zich kunt aanmelden voor vacatures bij Best Hotels

Voor register Bij elk van de 72 vacatures bij Best Hotels moet u hun banenportaal betreden. Op dit platform publiceren ze al hun vacatures, waarbij ze op de knop ‘aanmelden’ moeten klikken voor de vacature die ons interesseert. Hierbij leidt de website naar een formulier, dat ingevuld moet worden met al onze gegevens en waar het CV bijgevoegd moet worden. Nadat u deze stappen heeft doorlopen en het privacybeleid heeft geaccepteerd, klikt u op “Verzenden”.