Salaris van 1.300 euro zonder studies of ervaring: El Corte Inglés zoekt werknemers

Nieuws

Hij Corte Inglés moet het personeel uitbreiden en is op zoek naar personeel met onmiddellijke indiensttreding, zowel voor de magazijnen als voor Sfera en Supercor. Om deze reden maakt zij dit bekend op haar werkgelegenheidswebsite 59 vacatures voor degenen die normaal gesproken niet om studies vragen (ESO is voldoende) of eerdere ervaring, hoewel dit positief wordt gewaardeerd. Wij zijn op zoek naar gezinsleden die werken als kassier, klantenservicepersoneel, voorraadhouders of in Supermarkt en gastronomisch gebied.

Werkt bij El Corte Inglés Er zijn specifieke arbeidsvoorwaarden geregeld in de CAO Warenhuizen. Daar kunt u het salaris controleren, 1.300 euro in 12 betalingen voor nieuwe medewerkers. Dit is het basissalaris en dankzij salarisverhogingen zal dit in 2026 uitkomen op 18.000 euro (1.500 euro per maand). Hieraan moeten we de aanvullingen, de anciënniteitsbonus of de niveaubonus toevoegen.

De kerstcampagne eindigt, maar nu komen de januari-uitverkoop, een periode waarin de prijzen worden verlaagd en de omzet stijgt, vooral in de kledingwinkels van Sfera. Daarom is de aanstelling van nieuw personeel urgent.

Vacatures in El Corte Inglés

De Vacatures bij El Corte Inglés (ECI) Ze worden verdeeld over alle warenhuizen, Sfera- en Supercor-winkels die de keten in ons land heeft. Onder hen in Jaén, Marbella, Granada, Madrid of Galicië. Enkele vacatures waarnaar u uw CV kunt sturen zijn:

  • Versterking van de kerstcampagne in Sfera en El Corte Inglés in Jaén.
  • Kassier en stocker in Marbella. Wij zijn op zoek naar personeel dat cadeaus kan verpakken of online verzendingen kan verzorgen. De banen zijn in Supercor, Sfera en El Corte Inglés.
  • Professionele visboer in het Cerro de Espino-gebied in Madrid. Minimaal 3 jaar ervaring en fulltime beschikbaarheid zijn vereist. Het hebben van een eigen auto wordt gewaardeerd.
  • Delicatessenzaak in León, bij voorkeur voor ervaren personeel, zal worden gevraagd om planken te monteren en te demonteren, en om snijgereedschappen te hanteren.
  • Restaurantassistent – cafetaria in Girona. Het is vereist dat je een middelbare/hogere graad in restauratie hebt en kennis van talen wordt gewaardeerd.
  • Onderhoudsassistent in Albacete. Functies: elektricien voor montage en onderhoud van voorzieningen, met beschikbaarheid om in een winkelcentrum te werken.
  • Verkoopassistent (bediende) in Sfera de Santiago de Compostela. Dag met tijdsplanning en sociale voordelen.
  • Professioneel om te werken bij de Gourmet Club in Salamanca, fulltime met een contract van onbepaalde duur.
  • Verpleegkundig specialist aan het werk voor El Ejido (Almería), vast contract, fulltime van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
  • Chef-kok om te werken bij El Corte Inglés in Serrano (Madrid), fulltime, 3 jaar ervaring en een gemiddelde/hogere graad in koken worden gewaardeerd.

Hoe solliciteert u naar een baan bij El Corte Inglés?

Om uw CV naar El Corte Inglés te sturen en een van haar vacatures te kunnen krijgen, moet u zich eerst registreren op het werkgelegenheidsportaal dat op haar website verschijnt. Eenmaal daar moet u een CV (sollicitatiebrief) opstellen waarmee u degenen die verantwoordelijk zijn voor het sollicitatiegesprek bewust kunt maken van de vaardigheden en opleiding van elke kandidaat.

Wanneer de vacatures getoond zijn, zul je de vacature moeten selecteren die het beste past bij wat je zoekt. Om dit te doen, zal het nodig zijn om de arbeidsomstandigheden van elk van hen te analyseren, zoals het soort contract, het salaris, enz.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘Verstuur de aanvraag’. Er zijn twee opties: het gebruik van het sociale netwerkprofiel van LinkedIn of het profiel dat binnen het bedrijf is aangemaakt. Klik vervolgens op ‘Aanvragen’.