Aldi biedt werkgelegenheid aan 50-plussers met een contract voor onbepaalde tijd en een salaris van 1.308 euro per maand

Nieuws

Aldi-supermarkten zoekt breid de sjabloon uit zodra de kerstcampagne is afgelopen. Daarom wordt het tijdens de eerste dagen van de maand januari gelanceerd 51 vacatures winkelpersoneel uitbreiden. De supermarktketen probeert vacatures in te vullen griffiers (kassiers), magazijnmedewerkers, voorraadhouders en zelfs administratieve en andere kantoorfuncties. Jongeren die een eerste baan willen of senioren, werknemers met ruime ervaring die op zoek zijn naar een baan, kunnen hun cv naar deze functies sturen.

Alle vacatures die momenteel op haar website staan, hebben een contract van onbepaalde duur. Het is goed nieuws voor degenen die stabiliteit op het werk willen. Wat betreft de vereisten voor toegang tot deze vacatures: in het geval van supermarktpersoneel wordt niet gevraagd naar eerdere ervaring of studies. Voor bepaalde functies hoeft u alleen het ESO-diploma of een handelsopleiding te presenteren.

Werkt bij Aldi Het heeft veel prikkels, die je allemaal helpen professioneel te groeien. De eerste: het salaris. De Duitse keten volgt de in de Staatscourant (BOE) gepubliceerde CAO voor Warenhuizen, waarin een aanvangssalaris van 1.308 euro is vastgelegd, met een progressie tot 18.000 euro per jaar in 2026.

Vacatures bij Aldi met vast contract

Aldi Supermarkten heeft meer dan 50 vacatures met open sollicitatieperiode op haar website staan, waarvan het merendeel een stabiel dienstverband heeft. Net als andere ketens zoals Mercadona discrimineren ze niet op leeftijd en benadrukken ze de selectieproces voor mensen ouder dan 45 jaar.

  • Adjunct-winkelmanager in Guipúzcoa. Fulltime, met een baccalaureaat en de mogelijkheid om in ploegendiensten te werken. Resultaatgericht werken.
  • Winkelmedewerker in Banyolés, met een deeltijdbaan van 30 uur, zonder studie, hoewel het voltooien van de afdeling Duale Beroepsopleiding in Handel gewaardeerd zal worden.
  • Aanvulling van de kassa in Castellar de Vallés. Vervangingscontract met deeltijdwerk van 30 uur, na voltooiing van de ESO-studie.
  • Magazijnmedewerker in Augüimes, met een werkdag van 30 uur. Roterende ochtend-/middagploeg. Het hebben van eerdere ervaring in soortgelijke functies wordt op prijs gesteld.
  • Administratief medewerker om in de middag te werken als logistieke ondersteuning in Dos Hermanas (Sevilla) met parttime uren van 35 uur. Van maandag tot en met vrijdag, met één of twee weekenden per maand werk.
  • Gebiedsmanager voor Gran Canarias. Met een universitair diploma of diploma in marketing en vakken gericht op commercie. Rijbewijs en beschikbare tijd.
  • Winkelmedewerker ’s nachts, parttime werk van 24 uur. In Sevilla. Na het afronden van je ESO-studie wordt een verblijf in de omgeving positief gewaardeerd.

Hoe u zich kunt aanmelden voor vacatures bij Aldi

Om uw CV naar Aldi te sturen, moet u een eenvoudige en intuïtieve procedure volgen. Het eerste wat u moet doen, is naar de website van de Duitse supermarktketen gaan en de sectie ‘Werkgelegenheid’ of ‘Werken bij ons’ zoeken. Als u daar binnengaat, worden de aanbiedingen geopend die momenteel de open sollicitatieperiode.

In het bovenste gedeelte bevindt zich een zoekbalk waar u trefwoorden kunt invoeren of de stad waar u de baan wilt hebben. Door op ‘Zoek een baan’ te klikken verschijnen de vacatures. Als je ze stuk voor stuk invoert, gaan de arbeidsvoorwaarden open en moet je op ‘Solliciteren’ klikken.

Vervolgens moet u de gevraagde informatie invullen, waaronder een korte vragenlijst waarin u enerzijds wordt gevraagd of u momenteel bij Aldi werkt en anderzijds of de sollicitant een vorm van handicap heeft. Zodra het cv is bijgevoegd, moet u doorgaan met het beantwoorden van vragen over werkervaring of salarisverwachtingen.