Werken in Barcelona vanuit het SOC: vast dienstverband met basisonderwijs en loon 1.900 euro per maand

Nieuws

Hij Beroepsdienst (SOC) van de Generalitat van Catalonië (Gencat) heeft 12.301 vacatures (Feina Activa) voor alle provincies die deel uitmaken van de Autonome Gemeenschap. De dienstensector is momenteel het meest actief en vraagt ​​om tuin-, schoonmaak- of veldarbeiders. Bij veel van deze vacatures is het contract van onbepaalde duur.

Wat varieert, zijn eerdere ervaringen. Het is niet nodig dat je eerder hebt gewerkt, maar als je dat wel hebt gedaan, is het verstandig om dit te vermelden bij het versturen van je CV. De reden is dat veel bedrijven hiermee rekening zullen houden, evenals eventuele aanvullende informatie zoals talen, rijbewijs of opleiding.

De Het gemiddelde salaris ligt tussen de 1.200 en 1.300 euro.maar het kan opkomen en verschijnen salarissen tot 1.900 euro zoals wat wordt betaald aan een exploitant in de metaalsector. Ook wordt er rekening gehouden met toeslagen zoals extra verloning, bonussen voor het behalen van doelstellingen of anciënniteit in het bedrijf.

Vacatures in Barcelona met een contract voor onbepaalde tijd

Er bestaat ruim 100 banen in het SOC met vaste contracten. Dit kun je weten via de filters die aan de zijkant van de pagina verschijnen, waar je ook de provincie kunt selecteren.

  • Informatie- en toegangsassistent met Engels om te werken in een emblematisch gebouw in Barcelona. Het aanbod is eigendom van de Eulen Group. B2-niveau Engels vereist, voltijds. Salaris van 1.200 tot 1.300 euro.
  • Persoperator voor de metallurgische sector, in de regio Vallès Occidental, is het noodzakelijk om over een eigen voertuig te beschikken. Intensieve werktijden, salaris van 1.800 tot 1.900 euro.
  • Schoonmaakpersoneel in de regio Cardedeu, twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie, wordt gewaardeerd.
  • Activiteitencoördinator voor het bedrijf L'Esguards SCCL. Eerdere ervaring met teammanagement wordt gewaardeerd, met Catalaans niveau C2 (masterdiploma). Het is noodzakelijk om een ​​opleiding op het gebied van onderwijs te hebben.
  • Bezorger, magazijnjongen in Vilanova del Camí. Met ervaring en een bestelwagen, rijbewijs B. Salaris van 1.300 tot 1.550 euro.
  • Monteur van zweepmeubels en dergelijke, fulltime. Salaris van 1.935 euro.
  • Pizzachef bij Can Pizza Madre SL, met spoedoprichting, salaris tot 1.950 euro.

Hoe u uw CV via SOC kunt verzenden

Om je aan te melden voor een van de vacatures van de Servei d'Ocupació de la Gencat moet je naar hun website gaan en zoeken naar de sectie 'Feina Activa'. Zodra is geverifieerd dat aan de vereisten is voldaan, klikt u op 'Aanmelden'. Er wordt een tabblad geopend met de tekst 'Toegang tot het privégedeelte van de kandidaat'.

Als u verder wilt gaan, dient u zich te registreren door op 'Nieuwe registratie' te klikken. U moet dan alle instructies volgen totdat het proces is voltooid.