Vueling richt eigen school op om toekomstig cabinepersoneel op te leiden (TCP)

Nieuws

Vueling richt eigen school op om toekomstig cabinepersoneel op te leiden (TCP). Onder de naam Yellow Academy ontstaat dit initiatief met de bedoeling toekomstige kandidaten op te leiden en te werven om deel uit te maken van het bedrijf.

De school zal gevestigd worden in El Prat de Llobregat (Barcelona). Voor geïnteresseerden zal daar het trainingsprogramma plaatsvinden Het begint in juni volgend jaar en zal 28 werkdagen duren.

Na voltooiing van deze studies zullen de kandidaten de vaardigheden hebben verworven die nodig zijn om als TCP te werken, nadat ze zijn opgeleid in beveiliging, verkooptechnieken, service aan boord en klantervaring.

De nieuwe Vueling-training voor TCP krijgt een officieel certificaat

Zodra studenten de training van de Vueling Yellow Academy hebben afgerond, behalen ze een officiële certificering verleend door CAE, en dat garandeert dat aan de vereisten om als TCP te oefenen wordt voldaan.

Vueling zal een deel van de aanvragers subsidiëren

Onder de kandidaten die deelnemen aan deze training die in juni begint, Vueling subsidieertvoor sommigen van hen, die een deel van de cursus niet hoeven te betalen.

Bovendien zullen deze aanvragers deel gaan uitmaken van een bedrijf met een contractduur van maximaal 12 maanden.

Hoe kunt u zich inschrijven voor de Vueling-training om te werken als cabinepersoneelslid?

Via de website van het bedrijf heeft u toegang tot Vueling Careers, waar het het selectieproces voor zijn vacatures uitvoert.

Vanaf 7 mei gaat het inschrijvingsproces voor deze training open, waarvoor je moet voldoen aan de door het bedrijf gestelde eisen en ook meerderjarig zijn.