Voor verschillende bedrijven zijn administratieve en assistenten zonder ervaring nodig: salaris tot 30.000 euro

Nieuws

Bied een baan aan voor het inhuren van administratieve en administratieve assistenten wordt een trend in veel bedrijven die dat nodig hebben Hulp bij loonadministratie, personeels- of boekhoudbeheer. Sommigen van hen hebben projectie Internationalewat betekent a aanzienlijke salarisbonus, maar ook dat de vereisten kennis van het Engels omvatten. Vacatures om op kantoren te werken worden gepubliceerd door het National Employment System (SNE) en het CV kan nu worden verzonden.

Er is behoefte aan bestuurders die Frans kennen, met een technische status, gekwalificeerde managers en er is zelfs openbare werkgelegenheid om in gemeenteraden te werken. Bij de meeste vacatures is sprake van een vast contract. Er wordt niet gevraagd naar eerdere ervaring, maar als die bestaat, zullen ze daar wel rekening mee houden. Hieronder valt onder meer het volgen van opleidingen op administratief gebied, maar in veel gevallen wordt niet gedacht aan het behalen van een universitair diploma. Wel vragen ze bijvoorbeeld om beroepsopleidingen en zelfs cursussen.

Salaris varieert, net als bedrijven. Gemiddeld gaat het om zo’n 1.500 euro per maand, met extra verloning of bonussen als het goed gaat met het bedrijf. In een van de vacatures, in Guipúzcoa, Zij betalen een salaris tussen de 25.000 en 30.000 euro per jaar.

Vacatures als kantoorbeheerder

Banen in kantoren, die administratieve functies vervullen, zijn nu beschikbaar op de pagina van het Nationaal Werkgelegenheidssysteem (SNE). De meest recente is vandaag gepubliceerd, omdat deze volledig is bijgewerkt.

  • Administratief verkoper met Frans in Murcia met een voltijds contract van onbepaalde duur. De werknemer ontvangt commissies voor de verkoop.
  • Administratief assistent in Orendain (Guipúzcoa), C1 Baskisch is vereist, voltooiing van de hogere bestuurscyclus is vereist en een ander type training zal worden overwogen. Het salaris bedraagt ​​1.302 euro en de oprichting zal plaatsvinden op 4 april.
  • Administratief accountant in Mahon (Balearen), voor het uitvoeren van boekhoudwerkzaamheden, aangiften inkomstenbelasting en krijgt een contract voor onbepaalde tijd, fulltime en in de ochtend- en middaguren. Salaris van 21.000 euro.
  • Algemene administratieve medewerkers voor Albox (Almería), voltijds, zullen rekening houden met eerdere ervaringen. Werken in een rijschool, nieuwe leerlingen inschrijven en documenten beheren bij de DGT. Salaris van 1.280 euro per maand.
  • Administratief technicus in Zarautz (Guipúzcoa), voor boekhoudkundig advies, belastingaangifte (btw en personenbelasting), goed gebruik van computerhulpmiddelen is vereist, met een universitair diploma in bedrijfskunde. Weten hoe kunstmatige intelligentie werkt, wordt gewaardeerd. Salaris van 24.000 tot 30.000 euro, onmiddellijke oprichting.
  • Administratief personeel met een handicap in Balmaseda, voor het beheren van leveringsbonnen. Kantoorbeheer is vereist. Daarnaast wordt gevraagd dat de woning dichtbij de werkplek ligt. Oprichting op 6 april. Het is wenselijk om 12 maanden eerdere ervaring te hebben.
  • Verzekeringsadministrateur/receptioniste in Madrid, met een vast contract, fulltime van maandag tot en met vrijdag, in de wijk Carabanchel. Salaris van 1.300 euro met extra loon.

Hoe solliciteert u naar een baan als beheerder?

Om u in te schrijven voor een van deze vacatures als beheerder of administratief assistent (wat niet hetzelfde is), moet u de SNE-website bezoeken en filteren met behulp van de zoekbalk. U moet 'administratief' schrijven en er wordt een lijst geopend met de beschikbare vacatures, verdeeld over alle autonome gemeenschappen.

Zodra u er een heeft gevonden die overeenkomt met het te verzenden cv, klikt u op de naam. De arbeidsvoorwaarden worden geopend en aan het einde verschijnen er enkele 'contactgegevens'. Dat is waar de werkzoekende zijn cv moet sturen of bellen om meer informatie op te vragen.