Vereisten om bij Mercadona te werken in de zomercampagne van 2024: salaris van 1.356 euro

Nieuws

Mercadona werft hiervoor personeel aan zomercampagne 2024. Bewijs hiervan zijn de meer dan 600 vacatures die op het webportaal zijn gepubliceerd. Hierdoor zijn er veel mensen geïnteresseerd om voor de Valenciaanse supermarktketen te werken. Daarom vragen ze zich af wat de zijn vereisten om deze zomer bij Mercadona te werken en hoe u het CV verzendt.

Het bedrijf gerund door Juan Roig Het is niet alleen een van de supermarktketens die de meeste vacatures in heel Spanje aanbiedt, maar ook een van de ketens die het meeste aan zijn werknemers betaalt.

Om te beginnen de Het bruto maandsalaris van een Mercadona-werknemer in Spanje bedraagt ​​1.553 euro (met pro rata extra betalingen), dat wil zeggen 1.356 euro netto36,95% meer dan het interprofessioneel minimumloon (SMI).

Werknemers met twee en drie jaar anciënniteit ontvangen een bruto maandsalaris van 1.706 en 1.893 eurorespectievelijk 50,44% en 66,93% meer dan het minimumloon. In het geval van werknemers met 4 jaar of ouderhet salaris stijgt naar 2.102 euro per maand (1.686 netto), 85,36% meer dan het minimumloon.

Welke eisen stellen ze aan het werken bij Mercadona?

Voor werk bij Mercadona Er is geen voorafgaande ervaring vereist omdat ze betaalde praktijkopleidingen aanbieden. Nu vereist het netwerk dat kandidaten aan bepaalde eisen voldoen, zowel om aan de zomercampagne als gedurende de rest van het jaar te werken. De vereisten zijn de volgende:

  • Verplichte titel van secundair onderwijs (ESO).
  • Klantenservice oriëntatie.
  • Communicatieve en teamwerkvaardigheden.
  • Rijbewijs (alleen voor bezorgposities).

Verwijzend naar beschikbaarheid van tijdBij Mercadona kun je fulltime (40 uur van maandag tot en met zaterdag, met twee vrije dagen) of parttime (20 of 15 uur) werken, met de mogelijkheid om alleen in het weekend te werken.

Hoe u uw CV kunt indienen in Mercadona

Het cv kan naar Mercadona sturen via haar werkgelegenheidsportaal, die te vinden is op hun website. Eenmaal binnen biedt het portaal een zoekmachine waarbij het mogelijk is om filters te gebruiken zoals soort contract, werktijden of vacatures per provincie.

Zodra u de aanbieding heeft gevonden waarin u geïnteresseerd bent, moet u dat doen lees de aanbiedingsbeschrijving en vereistenwaarbij speciale aandacht wordt besteed aan punten zoals salaris, soort werkdag en arbeidsovereenkomst. Om u te registreren, moet u op de knop “Meld u nu aan”.

Als het de eerste keer is dat u een aanvraag indient, is het noodzakelijk om u te registreren en een account aan te maken bij Mercadona, met persoonlijke en professionele informatie, opleidingsniveau, talen, rijbewijs en geografische beschikbaarheid. Bovendien moet het een vragenlijst invullen het accepteren van het privacybeleid en het beantwoorden van specifieke vragen over het aanbod, zoals voorkeur voor werkdag.

Na voltooiing ontvangt u een e-mail met een traceercode en de inloggegevens voor toegang tot het werkgebied. Op deze manier zul je dat zijn geregistreerd in het Mercadona-werknemersportaal en geregistreerd voor de vacature. Voor toekomstige sollicitaties is het niet nodig om het CV opnieuw te versturen, aangezien het in het profiel van de werknemer wordt geregistreerd.