Verdien ruim 4.000 euro per maand en woon gratis in een landelijk huis: een droombaan

Nieuws

Als jij een van degenen bent die op zoek is naar een baan, je houdt van de natuur en je bent volledig beschikbaar, dan is deze baan iets voor jou: Bron gewondeen gemeente in de Sierra de Aracena, gelegen ten noorden van de provincie Huelva, zoekt geïnteresseerden om werk in uw landelijke huis als conciërgemet zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Het INFORTEC-adviesbureau is degene die deze vacature lanceert Contract van onbepaalde duur, salaris met een bonus van 3.850 euro en huisvesting inbegrepen in hetzelfde complex omdat het 24/7 beschikbaar is.

Wat zouden de functies zijn?

Om in aanmerking te komen om dit landelijke huis te bewaken, is het noodzakelijk om te beschikken over Minimale kennis van Office, Engels en algemeen onderhoud om de vereiste functies te kunnen uitvoeren.

Onder hen wijzen zij op de ontvangst van klantenfacturen en betalingen maken, beheren van gastenreserveringenontbijt en schoonmaak, basisonderhoud van het hotel uitvoeren, aankopen beheren, het zwembad van het landelijke complex schoonmaken en huishoudelijke taken uitvoeren. bewaking van de woonkamer en eetkamer.

Hoe u zich kunt aanmelden voor deze vacature

Degenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan de selectieprocessen voor deze functie zullen toegang moeten krijgen tot de werkgelegenheidsportaal op de INFORTEC-website, klik op “Aanmelden” om een ​​account aan te maken. Vervolgens worden het CV en een motivatiebrief bijgevoegd om uw geschiktheid voor deze functie onder de aandacht te brengen.