Vacatures voor vandaag, 14 februari, met de mogelijkheid tot telewerken en salarissen tot 50.000 euro

Nieuws

Hij Openbare dienst voor staatswerkgelegenheid (SEPE) publiceert hiervoor nieuwe vacatures op haar ‘Empléate’ portal 14 februari 2024. Werkzoekenden kunnen vacatures raadplegen op deze platformen, maar ook op de website ‘Infojobs’. Beide portalen hebben mogelijkheden die telewerken met salarissen mogelijk maken, afhankelijk van professionele profielen, die kan oplopen tot 50.000 euro bruto per jaar. Bovendien zijn ze verspreid over heel Spanje en varieert het vereiste opleidingsniveau tussen voltooide basisstudies en universitaire graden.

De meest relevante vacatures zijn om te werken als verkoper, consultant of beheerder. In allemaal de hybride werkmodaliteit, dat wil zeggen dat u aanwezigheid kunt afwisselen met telewerken. Het wordt aanbevolen om uw CV te laten bijwerken en alle specialisatiecursussen en ervaring die u heeft daarin op te nemen, om de kans te vergroten dat u wordt geselecteerd voor actieve functies.

Vacatures voor vandaag 14 februari met de mogelijkheid tot telewerken

Vacatures die telewerken, of de afwisseling daarvan met persoonlijk werk, mogelijk maken, worden doorgaans gepubliceerd onder de ‘hybride’ modaliteit. Voor deze 14 februari publiceren de SEPE-portal, genaamd ‘Empléate’ en de ‘Infojobs’-portal verschillende vacatures waarvoor u zich kunt aanmelden als aan de vereisten wordt voldaan. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de platforms in te voeren en de opties in de filters te selecteren. ‘Telewerken’ of ‘hybride’ en de data waarop actieve vacatures verschijnen. Om u te kunnen registreren, moet u geregistreerd zijn en uw persoonlijke gegevens en cv bijgewerkt hebben.

SEPE-telewerkaanbiedingen

 • Commercieel, in Castilië en León. Het gaat om een ​​baan als zelfstandige verkoper in een groothandel in cosmetische producten, met name voor de verkoop in schoonheidssalons. Enkele van je verantwoordelijkheden zijn het vertegenwoordigen van het merk, het plannen van bezoekroutes, het opvolgen van klanten en het maken en beheren van bestellingen. Het is vereist om in het bezit te zijn van een rijbewijs B en een getuigschrift basisonderwijs (LOGSE). Ze vragen niet om eerdere ervaringen. Het gaat om voltijds telewerken, type commercieel contract en salaris tussen 21.000 en 50.000 euro bruto per jaar.
 • Verzekeringsdeskundige, in Sevilla. Ze moeten afgestudeerd zijn of afgestudeerd zijn in architectuur en techniek en er is geen eerdere ervaring vereist. De werkdag is flexibel, hybride en met een commercieel contract.
 • Adviseur hygiëne, veiligheid en duurzaamheid, in Malaga. Je moet een hogere of universitaire opleiding hebben gevolgd in de sectoren hygiëne of veiligheid. Aanvullende training en ervaring op het gebied van consulting en auditing worden op prijs gesteld. Beschikken over een B-rijbewijs, eigen auto en een hoog niveau Engels. Contract van onbepaalde duur, voltijds met mogelijkheid tot telewerken en een salaris tot 16.000 bruto euro per jaar.
 • Adviseur in digitale communicatie, in Madrid. Er is een vereiste dat je tussen de 2 en 4 jaar eerdere ervaring hebt bij een communicatieadviesbureau of een digitaal/social mediabureau. Wat betreft studies zijn een graad in journalistiek en een C1-niveau van Engels vereist. Soort voltijds contract voor onbepaalde tijd, mogelijkheid tot telewerken, een salaris tot 26.000 bruto euro per jaar.
 • Bediende/verkoper, in Castilla La Mancha. Minimaal 2 jaar ervaring in klantenservice en als verkoopvertegenwoordiger is vereist. Een afgeronde baccalaureaat in elk specialisme en kennis van Excel, Prestashop en Factusol. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, hybride modaliteit en een salaris tussen de 15.000 en 19.000 euro bruto per jaar.
 • Administratieve boekhouding, in Barcelona. Minimale ervaring van 6 maanden in een soortgelijke functie, waarbij je Spaans, Catalaans en Engels kent. Het betreft een vervanging met de mogelijkheid tot ondertekening van een freelance contract of overeenkomst. Hybride werk en flexibele planning. Volledige werkdag van maandag tot en met vrijdag, en een salaris tot maximaal 25.000 euro bruto per jaar.

Vacatures met de mogelijkheid tot telewerken van Infojobs

 • Makelaar in Girona. Je moet verplicht middelbaar onderwijs hebben genoten, er is geen eerdere ervaring vereist, maar je moet wel Spaans en Catalaans kennen. Het is bedoeld voor zelfstandigen die over een eigen auto beschikken. Telewerkmodaliteit met flexibele uren. Het bedrijf moet 5 vacatures invullen. Het salaris varieert tussen de 30.000 en 100.000 euro bruto per jaar.
 • Elektronisch ingenieur voor beveiligingsprojecten, in Madrid. Je beschikt over een diploma Technisch-Industriële Ingenieur, met specialisatie elektriciteit en minstens 2 jaar ervaring. Kennis van talen, zoals Engels, wordt op prijs gesteld. Carrièreplan, werkstabiliteit en training worden aangeboden. Telewerken, flexibele uren, mobiele telefoon en salaris tot 33.000 bruto euro per jaar.
 • Luchtreserveringsagent op Tenerife. Minimaal één jaar ervaring in klantenservicefuncties en een verplichte middelbare opleiding is vereist. Het is erg belangrijk om talen te kennen: naast Spaans ook Engels, Italiaans, Frans, Duits of Portugees. Roterende diensten en eigen auto. Er wordt een hybride werkschema aangeboden, plus voor talen, incentives om op zon- en feestdagen te werken, een salaris tussen 17.000 en 24.000 euro bruto per jaar, plus variabelen voor het behalen van doelstellingen.
 • Teleoperator, in La Rioja. Ervaring is niet vereist, het type contract is van onbepaalde duur en het salaris kan oplopen tot 2.000 euro bruto per maand. Studies zijn ook niet nodig. Het bedrijf moet 3 vacatures vervullen.
 • Gastvrouw/of promotor voor stand, in Palma de Mallorca. Het is de bedoeling dat je parttime gaat werken bij de NGO SOS Kinderdorpen Spanje, waar je ’s ochtends het publiek op de stand bedient. Het is vereist om over een eigen auto te beschikken en er wordt een contract aangeboden, inschrijving bij de sociale zekerheid, werken van maandag tot en met vrijdag en een basissalaris van 722 euro plus incentives.
 • Modevideograaf, in Madrid. Minimaal 1 jaar ervaring is vereist, wees creatief, heb verstand van fotografie en weet van reclamecampagnes. Flexibele uren en telewerken worden aangeboden. Contract voor onbepaalde tijd.