Vacatures vandaag, 3 april, bij ESO, ze maken je vanaf het begin vast: salaris van 2.100 euro

Nieuws

Hij Nationaal werkgelegenheidssysteem (SNE) en de website Infojobs publiceren vacatures die dringend moeten worden vervuld en waarnaar het CV vandaag, 3 april, kan worden verzonden. Er zijn onder meer kantoorbeheerders, koks of marketingmanagers nodig. In deze gevallen kan het zijn dat zij een studie of op zijn minst een opleiding nodig hebben. Maar er zijn ook andere functies waarvoor alleen het verplichte voortgezet onderwijs (ESO) of baccalaureaat vereist is, zoals schoonmaakpersoneel, elektriciens of chauffeurs.

Een van de voordelen van solliciteren op veel van deze vacatures is dat ze dat wel hebben Contract van onbepaalde duur vanaf het eerste moment. Dit garandeert stabiliteit voor de nieuwe medewerker en de mogelijkheid van promotie in de functie en een professionele carrière in het bedrijf. Door de terugkeer naar de normaliteit na de paasvakantie zijn er vacatures beschikbaar in zeer diverse sectoren en zijn er dus werknemers nodig voor de tankstations, of 500 werknemers om kersen te plukken in de Jertevallei.

Het salaris in de huidige vacatures varieert aanzienlijk. Er zijn functies waarbij het boven de 2.100 euro uitkomt, zoals die van administrateur bij Gescayon SLU of 30.000 voor een elektricien in Eulen. Het omvat de betaling van incentives, bonussen en twee extra's, waarover wordt besloten door het bedrijf of wat is vastgelegd in de collectieve overeenkomst.

Vandaag gepubliceerde vacatures: maandag tot en met vrijdag

Werknemers die vandaag bereid zijn werk te vinden, zullen daartoe de kans krijgen kies de werkdag die intensief of verdeeld kan zijn. Deze optie wordt door veel bedrijven aangeboden, hoewel anderen benadrukken dat het noodzakelijk is om de nachtploeg te dekken. Opgemerkt moet worden dat de werktijden volgens de SNE en Infojobs doorgaans van maandag tot en met vrijdag zijn.

Vacatures gepubliceerd door de SNE, van maandag tot en met vrijdag

In afwachting van het weer actief worden van de website van de openbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) 'Empléate', publiceert het Nationale Arbeidsvoorzieningssysteem honderden vacatures. Dit zijn enkele:

 • Administratieve verzekeringsmedewerkers in Valencia, gepubliceerd in Punt Labora. Fulltime met split-shift, zonder studie of ervaring, hoewel een professionele certificering op verzekeringsniveau 2 een voordeel zal zijn.
 • Er wordt rekening gehouden met medewerkers van de personeelsdienst in Villajoyosa (Alicante), een 33% arbeidsongeschiktheidscertificaat en basiscomputerkennis.
 • Bestelwagenchauffeur in Elche, met zes maanden wenselijke ervaring in het beroep en een rijbewijs B. Een hogere opleiding is niet nodig.
 • Onderhouder van brandblusapparatuur in Oviedo. Ervaring in deze sector of een opleiding in elektriciteit, elektronica en loodgieterij is essentieel. Rijbewijs B en werktijden van maandag tot en met vrijdag.
 • Administratieve medewerkers die boekhouding kennen in Torrevieja, om in privébedrijven te werken en klanten te begeleiden. Niet-roker, intensief ochtendschema, van 9.00 tot 14.00 uur, met een half uur gratis ontbijt. Rijbewijs B, en bij voorkeur met eigen auto.
 • Winkelbedienden in Fraga (Huesca). Kennis van naaien en handwerken wordt op prijs gesteld, volledige werkdag tijdens split-uren. Onmiddellijke oprichting.

Tewerkstelling bij Infojobs: salaris tot 30.000 euro

 • Verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem (QMS), met ervaring in de automotive sector bij Humanes de Madrid. Vast contract, salaris nader overeen te komen tijdens het sollicitatiegesprek.
 • Administratief in Palencia, voor het bedrijf Gescayon SLU, vast contract, voltijds, met een opleidingscyclus op gemiddeld niveau (FP), minimale ervaring van minimaal 2 jaar wordt gewaardeerd. vast salaris plus incentives die oplopen tot 28.000 euro.
 • 5 obers en koks bij Ginos Garberá, in Donosti, zonder eerdere ervaring, vast contract, onverschillige uren.
 • 3 airco-installateurs in Pamplona, ​​ervaring van minimaal twee jaar is vereist. Deeltijds rooster, salaris van 1.400 tot 1.600 euro per maand.
 • Trailerchauffeur bij het bedrijf Tribaldos García in La Alberca de Záncara heeft geen hogere opleiding nodig en heeft een C- en CAP-rijbewijs nodig om voertuigen te besturen die meer dan 3,5 ton wegen.
 • Elektricien – elektromechanisch manager, in Eulen. De baan is in Manises (Valencia). Salaris van 27.000 tot 30.000 euro.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een van de aanbiedingen van de dag

Om te beginnen moet u naar de SNE-website gaan. Wanneer deze opent, moet u de balk 'aanbod zoeken' gebruiken, waar u de beroepssector of het woord selecteert dat u wilt vinden. Daar kunt u zowel de functie als het type contract noteren: vast, tijdelijk, zelfstandige… enz.

Wanneer de vacature geselecteerd is, klik je op de naam en ga naar beneden naar 'Contactgegevens'. Daar staat het e-mailadres of het arbeidsbureau waaraan de sollicitatie moet worden gericht.

Als u Infojobs wilt gebruiken, moet u op 'Offerte aanvragen' klikken.