De BOE publiceert nieuwe opposities: er zijn meer dan 100 plaatsen en ze vragen alleen om baccalaureaat

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) publiceren nieuwe opposities om deze maand april te beginnen met opties om een ​​baan bij de overheid te krijgen en een carrièreambtenaar te worden. Er zijn meer dan 100 plaatsen waar het alleen nodig is om het Baccalaureaat te hebben behaald. Deze behoren tot groep C1 en zullen in verschillende functies werken, zoals brandweerman, technisch specialist aan de universiteit of administratief. Hoewel het afleggen van het examen niet eenvoudig is, zijn er enkele die als gemakkelijker worden beschouwd dan andere.

Werk als ambtenaar in een staats-, regionaal en lokaal bestuur is de droom van veel tegenstanders die hopen te zien hoe de BOE het selectieve proces publiceert waarop zij willen toepassen. En afgezien van de stabiliteit van de baan brengt een openbare baan goede salarissen met zich mee, aangezien het niet alleen om het basissalaris gaat, maar ook om de aanvullingen, perioden van drie jaar en twee extra betalingen per jaar.

Een voorbeeld hiervan zie je bij de oproepen waartoe je toegang hebt met de ESO en salarissen van 60.000 euro, de 45.000 euro die een Arbeidsinspecteur verdient of die al bekend zijn gemaakt door het Ministerie van Financiën (58.000 euro). De oproepen tot oppositie kunnen worden geraadpleegd bij het General Access Point, op administracion.gob.es.

Oppositie tegen inschrijving bij het baccalaureaat

De selectieve processen waar mensen die alleen een Baccalaureaat hebben zich kunnen inschrijven, de open sollicitatieperiode. Er zijn er zelfs, zoals het administratiekantoor van de gemeenteraad van Albacete, die tot 29 april de mogelijkheid hebben om het aanvraagformulier in te vullen.

Integendeel, degenen die als manager aan de Universiteit van Burgos als manager willen werken, zijn in hun laatste dagen om zich aan te melden. De deadline sluit deze woensdag.

Brandweerlieden in de Foral-gemeenschap van Navarra

De wedstrijden om als brandweerman te werken in de Foral-gemeenschap van Navarra hebben 15 gratis toegangsplaatsen. Als minimumvereiste vragen ze om een ​​baccalaureaat, maar kandidaten met een tweedegraads beroepsopleiding of gelijkwaardig worden geaccepteerd.

Administratief bij de gemeenteraad van Sevilla

Het lokale bestuur van de gemeenteraad van Sevilla moet 15 mensen opnemen in het personeelsbestand van beroepsambtenaren. De deadline sluit op 11 april en om toegang te krijgen heb je een bachelordiploma, een technisch diploma of een gelijkwaardig diploma nodig. Er zijn 13 plaatsen per vrije shift en 2 voor mensen met een beperking.

Technische specialisten voor de Universiteit

De Universiteit van Zaragoza kondigt een selectieproces aan voor 8 personen (tot 15 april). Daarvan zijn er 4 in vrije dienst en 4 in interne promotie. Er is een plaats gereserveerd voor slachtoffers van terrorisme. De te vervullen functie is die van bibliotheekspecialist.

Andere standpunten aangekondigd door de BOE

De oproepen met minder plaatsen hebben ook een plaats in de Staatscourant (BOE) en in die zin kun je solliciteren naar een technische functie aan de Universiteit van Castilla La Mancha. En aan de andere kant heeft de gemeenteraad van Albacete een aankondiging gepubliceerd waarin de oproep aan de oppositie wordt benadrukt om drie administratieve posities te vervullen.

Er moet rekening mee worden gehouden dat ook voortdurend openbare arbeidsbeurzen worden aangekondigd. Deze bestaan ​​uit een oproep waarnaar de aanvraag kan worden verzonden en waarbij rekening wordt gehouden met een schaal van verdiensten, zoals de anciënniteit. Van de onlangs gepubliceerde vacatures vallen de twee vacaturesites voor leraren op.