Studenten of pas afgestudeerden: BBVA biedt interne auditstages aan met financiële steun

Nieuws

Veel jongeren komen bij het afronden van hun studie in dezelfde situatie terecht: wat nu? Stages kunnen een goede optie zijn om aan een professionele opleiding te beginnen en de arbeidsmarkt te betreden. In feite hebben alle grote bedrijven speciale programma's en beurzen voor deze opname, zoals het geval is BBVA en zijn Liquid System Educational Internship-programma.

Momenteel hebben ze een beurs aangevraagd trainen op het gebied van Internal Audit gericht aan studenten, afgestudeerden of postdoctorale studenten in bedrijfskunde, economie, wiskunde, techniek of vergelijkbaar. De minimale duur is 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging met nog eens 6 maanden, en de uren zijn van 9.00 tot 14.00 uur. Bovendien ontvang je gedurende al deze tijd een financiële steun voor studie.

De afdeling Interne Audit van BBVA bestaat uit ongeveer 670 mensen en haar functie, zo beschrijft de bank, “is een onafhankelijke en objectieve assurance- en consultatieactiviteit”, die de groep helpt “haar doelstellingen te verwezenlijken door een systematische en gedisciplineerde aanpak te bieden.” de effectiviteit van risicobeheer-, controle- en governanceprocessen evalueren en verbeteren.”

Wat de functie betreft, zullen de geselecteerde kandidaten als interne auditor in detail analyseren en beoordelen “de processen die de activiteiten van BBVA ondersteunen om verbeterpunten te identificeren die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten en die robuustheid garanderen met de “ Wij beheersen de risico’s waaraan een grote financiële entiteit blootstaat.”

Wie heeft toegang tot de BBVA-beurs en hoe u zich kunt aanmelden

BBVA is op zoek naar studenten of pas afgestudeerden of postdoctorale studenten in de bovengenoemde gebieden (ADE, Economie, Wiskunde, Engineering of vergelijkbaar). Bovendien moeten aanvragers beschikken over een Engels niveau gelijk aan of groter dan B2 en beschikbaarheid om een ​​stagebeurs van minimaal 6 maanden te ondertekenen.

Indien geselecteerd, krijgt u toegang tot trainingen gericht op de ontwikkeling van digitale vaardigheden, waardoor u de nieuwste technologische hulpmiddelen kunt leren en in de praktijk kunt brengen. Als aan de vereisten is voldaan en u geïnteresseerd bent in het programma, hoeft u alleen maar naar het banenportaal van het bedrijf te gaan om u te registreren. Eenmaal binnen, aan het einde van de pagina, klikt u op “Nu aanvragen”, maakt u een account aan en vult u de gegevens in. Het is ook mogelijk om je aan te melden met LinkedIn en de aanmeldperiode is geopend tot 1 juni 2024.