Stichting SEPI lanceert 10 beurzen voor stages in de Rode Eléctrica: 1.000 euro per maand

Nieuws

Veel jonge mensen die onlangs zijn afgestudeerd, of studenten die dit binnenkort gaan doen, zijn hierin geïnteresseerd stages om je professionele carrière te starten en hun toegang tot de arbeidsmarkt vergemakkelijken. En als ze betaald worden, nog beter. Het is het geval van de 10 beurzen georganiseerd door de SEPI Foundationin samenwerking met Red Eléctrica de España, dat de mogelijkheid biedt om een ​​periode van praktische training te formaliseren.

Dit is het 'SEPI Foundation Program – RED ELÉCTRICA Ópera 2024' en is gericht op jongeren universitair afgestudeerden of studenten met maximaal 30 openstaande studiepunten (ECTS). Als ze aan deze twee vereisten voldoen, kunnen ze als stagiaires naar de Red Eléctrica-werkcentra gaan, voornamelijk in Tres Cantos en Alcobendas (beide in de gemeenschap van Madrid). Af en toe kunnen ook geplande bezoeken aan elektrische systeemfaciliteiten worden afgelegd.

De duur van de beurs is 6 maanden (drie maanden opleiding en nog eens drie maanden stage) en het daarvoor ontvangen bedrag is 1.000 euro per maand, zoals vermeld in de regels van de oproep (als je later deelneemt, terwijl het programma is gestart, wordt dit proportioneel verlaagd). Daar komt nog een ongevallenverzekering bij. De verwachte startdatum van het programma is 9 september 2024 en je zou als fulltime stagiair instromen.

SEPI Foundation-beursvereisten

Om begunstigde te zijn van een van de 10 beurzen van de SEPI Foundation, moet u aan het volgende voldoen vereisten:

  • Vóór de datum van deelname aan de beurs de studies hebben voltooid die nodig zijn om een ​​officieel universitair diploma te behalen. Ze bieden ook toegang aan universiteitsstudenten die maximaal 30 studiepunten in afwachting van goedkeuring hebben.
  • Een middelhoog niveau van Engels hebben en kennis van het Frans zal waardevol zijn.
  • Geboren na 31 december 1998.
  • Geen professioneel werk hebben verricht dat verband houdt met de graad, ongeacht of het om een ​​zelfstandige of bij anderen gaat.
  • Bereid zijn om zich te vestigen op de plaats waar u praktijkopleiding krijgt.
  • Geen begunstigde zijn geweest van een beursprogramma van de SEPI Foundation, noch afstand hebben gedaan van een beurs die door deze instelling is toegekend tijdens de trainingsperiode.

Zodat, Er is geen eerdere ervaring nodigomdat het doel van het programma is om dit aan de geselecteerde personen te verstrekken.

Deadline en indiening van aanvragen

Hij De deadline voor het indienen van de aanvraag eindigt op zondag 9 juni 2024 en moet worden ingediend via de website van de SEPI Foundation. Er moet rekening mee worden gehouden dat tijdens het selectieproces kandidaten gevraagd kunnen worden voor een interview met de jury, maar ook voor een interview of groepsdynamiek met de mensen die verantwoordelijk zijn voor de afdelingen van Red Eléctrica, met als doel hun kennis te beoordelen, vaardigheden en capaciteiten en beheersing van het Engels.