Salaris van 1.500 euro en van maandag tot en met vrijdag: Inaem publiceert deze vacatures

Nieuws

Hij Aragonese Arbeidsinstituut (Inaem) Heeft gepubliceerd 625 vacatures verspreid over de drie provincies die deel uitmaken van de Autonome Gemeenschap: Huesca, Zaragoza en Teruel. Een flink aantal is erop gericht om na de selectieprocedure een vast contract te krijgen. En aan de andere kant wordt ook stabiliteit op de arbeidsmarkt verzekerd voor mensen die geen hoger onderwijs hebben genoten. Curricula met het ESO-certificaat worden ook geaccepteerd.

Binnen deze nieuwe werkgelegenheidskansen moet worden opgemerkt dat er geen sprake is van leeftijdsdiscriminatie. Dat wil zeggen, 'ageisme' komt niet voor en er zijn er zelfs enkele ontworpen voor 'senior' werknemer ouder dan 50 jaar. Magazijnmedewerkers, bezorgers, obers of administrateurs zijn nodig voor nationale bedrijven of bedrijven met internationale uitstraling. Voor dit laatste is de kans groot dat je een goed niveau Engels (B2) moet aantonen.

Het salaris komt niet in alle vacatures voor. Er zijn bedrijven die het liever afsluiten tijdens het sollicitatiegesprek, maar in andere gevallen valt het binnen de arbeidsomstandigheden. In andere gevallen staat het in de CAO van de sector. Maar degenen die zichtbaar zijn, weerspiegelen een salarisbereik dat begint bij 1.500 euro.

Inaem dienstverband in Aragon met een contract voor onbepaalde tijd

Van de 650 vacatures die op de website van Inaem worden gepubliceerd, valt de provincie Zaragoza op als degene met de meeste vacatures. In steden als Epila, Sabiñánigo of Alhama de Aragón, hoewel kleiner, zijn ze ook op zoek naar personeel.

  • Industrieel schoonmaakpersoneel in Alagón, eerdere ervaring wordt gewaardeerd en het is vereist om over een eigen voertuig te beschikken om naar de werkplek te komen. Fulltime van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur.
  • Elektromechanisch onderhoud en reparatie in Alcañiz, fulltime en wie weet hoe je gasketels moet repareren. Een rijbewijs type B is vereist.
  • Algemene obers in Alcorisa, 30 uur per week.
  • Arbeiders die op een varkensboerderij in Blecua en Torres gaan werken, hebben de cursus omgaan met veehouderijen en de beschikbaarheid om met eigen middelen naar de functie te gaan. Fulltime, uren in overleg. Dringende opname.
  • Monteurs in Cabañas del Ebro Fulltime van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur, salaris bespreekbaar afhankelijk van de waarde.
  • Werknemer bij een reisbureau in Egea de los Caballeros. Voor een bedrijf uit de regio Cinco Villas is ervaring in de sector een vereiste. Parttime contract van 24,5 uur van maandag tot en met vrijdag.
  • Administratief accountant in Zaragoza, fulltime, gesplitste uren in de ochtend en middag. Salaris van 17.900 euro, dringende oprichting.
  • Loodgieter in Teruel, u moet geregistreerd zijn als werkzoekende, eerdere ervaring in de baan, voltijds, is vereist.

Hoe u zich kunt inschrijven voor een baanaanbieding van Inaem

Om een ​​van de aan te vragen banen aangeboden door Inaem, U moet hun website bezoeken en de zoekbalk gebruiken om de positie te vinden die het beste bij de voorkeuren van elke persoon past. Alle aanbiedingen verschijnen in een lijst die via de kolom aan de linkerkant op locatie kan worden gesorteerd.

In dezelfde arbeidsmogelijkheid verschijnen alle arbeidsvoorwaarden, aan het einde van elk ervan verschijnt 'Contactinformatie' waar het e-mailadres of telefoonnummer staat waarmee de kandidaat zich moet aanmelden.