Prosegur heeft een nieuwe gratis cursus om als beveiliger te werken: ze geven je een baan als je klaar bent

Nieuws

Werklozen moeten dat weten Procureur heeft een nieuwe gepubliceerd cursus om als beveiliger te werken. Is helemaal gratis en u kunt toetreden tot de werkgelegenheidspool van het bedrijf, zodat u na voltooiing een gegarandeerde baan heeft. Concreet kunt u hiermee het Beroepscertificaat behalen voor twee verschillende kwalificaties: de TIP Beveiliger en de TIP Escort.

In dit geval is de cursus gelanceerd in Barcelona, ​​hoewel ze van tijd tot tijd meestal oproepen op verschillende plaatsen publiceren. De opleiding bestaat uit 290 theorie-uren en 40 praktijkuren, zijnde de totale duur van 3 maanden. Persoonlijke aanwezigheid bij de lessen is vereist, hoewel deze 's middags in een 'virtueel klaslokaal'-formaat worden gegeven. Wat de startdatum betreft, deze begint op 11 april.

De vereisten zijn zeer toegankelijk en vragen alleen om beschikbaarheid om de cursus in de middag te volgen, om werkloos te zijn, ESO of hoger hebben, de Spaanse of Gemeenschapsnationaliteit hebben, en een “hoge motivatie en roeping” hebben voor de veiligheidssector. Zoals vermeld in de oproep wordt aan het einde van de cursus een “wederzijdse aanwervingsverbintenis” verondersteld, zowel van de kant van Prosegur als van de kant van de student.

Andere manieren om Prosegur binnen te komen

Naast deze cursus heeft Prosegur een reeks gepubliceerd beurzen waarmee je een opleiding kunt volgen en bij het bedrijf kunt komen werken via andere werkgebieden. Hun werkgelegenheidsportaal wordt ook gepubliceerd, hoewel u in dit geval een universitaire opleiding moet hebben gevolgd en het Office-pakket moet gebruiken:

  • Marketingbeveiligingsbeurs (Madrid). Ze vragen om een ​​diploma, postdoctoraal of masterdiploma in marketing, reclame en public relations of iets dergelijks.
  • Financiële studiebeurs (Madrid). Ze vragen om een ​​diploma in bedrijfskunde, economie of iets dergelijks.
  • Beurs voor intelligentie en vooruitziendheid (Madrid).

Over de laatste worden geen details over de arbeidsomstandigheden gegeven, maar over de eerste twee wel: ze zouden voltijds werken van maandag tot en met donderdag, van 9.00 tot 17.00 uur, en op vrijdag tot 15.00 uur. De beloning bedraagt 600 euro per maand en er is de mogelijkheid om een ​​overeenkomst te ondertekenen met de universiteit of een ander studiecentrum.