Permanente vacatures op scholen zonder tegenstand: intensieve ochtendsessie en niet alleen leraren

Nieuws

De Gecoördineerde en particuliere onderwijscentra Ze hebben personeel nodig en openen een contractperiode kort voordat Paasschoolvakanties. Veel van de vacatures hebben een contract voor onbepaalde tijd, waardoor stabiliteit wordt gegarandeerd zonder dat er oppositie ontstaat. Nu, met de eindevaluaties, wordt het werk voor leraren in het basisonderwijs en middelbare scholen vermenigvuldigd. Verplicht secundair onderwijs (ESO)omdat ze meer examens, correcties en bijles zullen moeten doen.

De eerdere ervaring Het is altijd waardevol, al is het niet in alle gevallen nodig. Wat een pluspunt is in dit soort banen, is talenkennis. Hij Engels Het is een fundamentele ondersteuning van het tweetalige systeem en ze vragen meestal dat het wordt gecertificeerd met een B2 of zelfs een C1. Ook zullen zij er, als de school katholiek is, rekening mee houden dat zij beschikt over de Kerkelijke Verklaring van Academische Competenties, de DECA.

Het salaris zal van twee dingen afhangen: of de baan op een charterschool of op een privéschool plaatsvindt. Over het algemeen omvatten ze extra loon in beide gevallen, maar de hoogte van het basissalaris verandert en zal afhangen van de vraag of de cao wordt toegepast.

Vacatures om op scholen te werken zonder een oppositie te passeren

De portal gespecialiseerd in vraag en aanbod van banen in onderwijscentra, Colejobs, heeft 61 vacatures te vervullen, geconcentreerd in verschillende provincies. Er verschijnen niet alleen vacatures voor leraren, ook al zijn deze het talrijkst, ze zijn ook op zoek naar extracurriculaire instructeurs of PAS-personeel om op administratief gebied te werken.

  • BTEC Business docent bij Inspired Education Group, in Alicante. Om les te geven in het International Baccalaureate. Fundamentele vereiste: vloeiend Engels hebben en verdienstelijke en succesvolle ervaring met het onderwijzen van dit onderwerp in andere centra. Daarnaast is het masterdiploma (of CAP) van de leraar vereist. Contract voor onbepaalde tijd.
  • Administratief in Madrid, voor Inspired Edu, C2-niveau Engels, computervaardigheden op gemiddeld niveau, ervaring in buitenschools management, voltijds en vast contract. Het salaris wordt conform afspraak overeengekomen.
  • Leraar op een middelbare school die lesgeeft in de vakken biologie, natuurkunde en scheikunde. Op een privéschool in Madrid, vast, voltijds contract. Het salaris zal overeenkomen met het cv van de kandidaat. CAP, diploma in biologie, middelhoog niveau van Engels is vereist. Er wordt rekening gehouden met eerdere ervaringen.
  • Administratieve PAS voor het beheer van een educatief centrum. Op de Fuhem-school in Rivas. Intensieve ochtendsessie, van 10.00 tot 14.00 uur, bij voorkeur met een diploma Administratie en Financiën, kennis van Excel. Salaris in 14 betalingen van 12.000 euro.
  • Basisleraar met een specialiteit in Engels en Lichamelijke Opvoeding voor de Federico Fliedner Foundation. Het contract is ter vervanging van een medisch verlof. Basisonderwijs, maar de graad in lichamelijke activiteit en sportwetenschappen wordt gewaardeerd. Rooster van maandag tot en met vrijdag, fulltime.
  • Basisleraar Spaanse taal en letterkunde in Madrid, Federico Fliedner Foundation, zal ook onderwijsondersteunende taken hebben. Ervaring op een van deze twee gebieden wordt op prijs gesteld. Dag van 19 uur.
  • Generalistische leraar in de basisschoolleeftijd, voor de Norfolkschool in Cobeña. Een voltijds contract van onbepaalde duur.
  • Leraar die ESO en Baccalaureaat onderwijst in de vakken Wiskunde en Economie toegepast op de Sociale Wetenschappen, C1 Engels is vereist. Op de Tajamar-school in Madrid. Een masterdiploma of CAP van een leraar is vereist. Tijdelijke overeenkomst.

Hoe u uw CV naar een charter- of privéschool kunt sturen

De leraar of professor die wil werken in een onderwijscentrum Of u nu privé of geregeld bent, u heeft verschillende mogelijkheden voor het versturen van uw CV. De eerste van hen is persoonlijk, ga naar het centrum met de titels, diploma's en elke cursus die ze kunnen waarderen. Het wordt overhandigd aan het hoofd van de opleiding of aan de persoon die verantwoordelijk is voor Human Resources.

Ten tweede, door pagina's zoals Colejobs in te voeren, waar al deze vacatures worden weergegeven, selecteert u degene die het beste bij het profiel past en volgt u de instructies om het cv naar elk van de centra te sturen.

In al deze gevallen is het essentieel om over actuele informatie te beschikken en het niveau van de Engelse taal te kunnen bewijzen. Het kan zijn dat op sommige scholen het sollicitatiegesprek in die taal plaatsvindt. Iets wat heel gebruikelijk is op 100% tweetalige privéscholen.