Werk de wereld rond en verdien meer dan 500 euro per dag

Nieuws

De afgelopen jaren zijn er veel vacatures geweest waarbij je dit kunt doen reis de wereld rond in ruil voor een grote som geld, waarbij aanbiedingen als kenmerkend worden gezien als het promoten van een paradijselijk eiland in ruil voor 183.000 euro per jaar, werken op de meest afgelegen plekken ter wereld of zeilen over zeeën en oceanen.

Als je een passie hebt voor de wereld van koken, leer dan over de mogelijkheid om aan een nieuw avontuur te beginnen met deze vacature gepubliceerd door het internationale bemiddelingsbureau Fairfax & Kensington. De beschikbare vacature gaat over werken als privé kok voor een eersteklas gezin dat de wereld rondreist, meestal door de gebieden Italië, de Provence en Londen.

Het aanbod is de mogelijkheid om elke dag op een andere locatie wakker te worden, waar je, afhankelijk van waar je bent, kunt koken met typische ingrediënten uit de streek om elke dag verschillende recepten te creëren.

Wat het salaris betreft, het is een van de dingen die de meeste aandacht trekt. Je kunt winnen, rond 585 euro per daghoewel het salaris bespreekbaar kan zijn, zoals bepaald in de advertentie.

Hoewel de beloning erg hoog is, moeten we er wel rekening mee houden verantwoordelijkheden die ze aanvragen voor het profiel dat ze zoeken:

  • Plan, bereid en voer maaltijden uit van casual tot elegant, rekening houdend met verse producten, locatie en creativiteit in het proces.
  • Bereid verschillende menu's volgens dieetvoorkeuren en persoonlijke smaak.
  • Wees op de hoogte van gastronomische trends en verwerk deze in het menu.

Vereisten om als privékok te werken

Dit zijn de vereisten die door de verantwoordelijke instantie zijn gepubliceerd om de ideale kandidaat voor de gepubliceerde functie te selecteren:

  • Rekenen op vijf jaar ervaring als privékok op verschillende plaatsen en beschikt over culinaire vaardigheden op het gebied van fine dining.
  • Heb een geschiedenis in de Michelingids.
  • Mogelijkheid om vaak te reizen.
  • Zorg voor een niveau van vertrouwelijkheid.

Om op de vacature te solliciteren, moet u uw cv naar het kandidatenportaal van Fairfax & Kensingtonmet een begeleidende brief waarin u de verdiensten, ervaring en doelstellingen van eerdere banen als chef-kok kunt zien, naast een mogelijk menu dat de culinaire vaardigheden van de kandidaat demonstreert.