Enkel weekends en 788 euro salaris: Mercadona lanceert deze interessante aanbiedingen

Nieuws

Mercadonade supermarktketen onder leiding van Juan Roig, lanceert interessante aanbiedingen weekendwerk met een salaris van 788 euro. Dit zijn nieuwe vacatures die dringend moeten worden ingevuld en waarmee het Valenciaanse bedrijf al nadenkt over de volgende zomercampagne. Op de website staan ​​24 deeltijdfuncties vacant, waarin verschillende contracten voorkomen.

Degene die de weekenden bestrijkt (vrijdag en zaterdag omdat Mercadona op zondag sluit) houdt in: 15-urige werkdag, en een aanvangssalaris van 582 euro dat later zal oplopen tot het bereiken 788 euro per maand. Let op: zoals gebruikelijk in deze supermarkt, vragen ze niet om eerdere ervaring of opleiding. Maar voor bezorgers is het wel noodzakelijk om een ​​rijbewijs B te kunnen overleggen.

De vereisten om bij Mercadona te werken zijn niet al te veel, hoewel ze afhankelijk zijn van de specialisatie van de te vervullen functie. Maar over het algemeen kan worden gezegd dat ze verplicht secundair onderwijs (ESO) vragen, omdat ze ouder zijn dan 18 jaar en tijd beschikbaar hebben.

Vacatures bij Mercadona voor weekenden

De vacatures van Mercadona voor weekenddiensten omvatten meestal vaste contracten en kassafuncties of werknemers in de visboer, bakkerij of delicatessenwinkel.

Juan Roig-winkels zijn op zoek naar supermarktpersoneel in verschillende gemeenten zoals Fuerteventura, Irún, Caldes de Montbui, Figueres, Castelló d'Empúries, Tudela, Pamplona of Moguer (Huelva). Deze hebben allemaal als gemeenschappelijke noemer dat ze parttime werken en dat de vereisten zijn:

  • Rijbewijs voor bezorgposities.
  • Communicatieve en teamwerkvaardigheden.
  • Klantenservice oriëntatie.
  • Motivatie om te leren.
  • Je zult taken moeten uitvoeren die verband houden met schappen of het aanvullen, opslaan en voorschrijven van producten.

Vacatures voor magazijnmedewerkers

Ze hebben het ook nodig magazijnmedewerkers inhuren in Ingenio (Las Palmas), Granadilla de Abona, Antequera, Guadix of Riba Roja. Veel van deze vacatures, die nu te raadplegen zijn op de website van Mercadona, zijn bestemd voor de zomercampagne. Zij krijgen van het bedrijf een opleiding aangeboden in theorie en praktijk, evenals een vaste ochtend-, middag- of nachtdienst.

Ze moeten zowel in het weekend als op feestdagen beschikbaarheid voor werk aantonen, voor het geval Mercadona opengaat. En het is essentieel, zoals de eisen zeggen, “bereidheid om te werken en goed tijdmanagement.”

Hoe u zich kunt aanmelden voor de nieuwste vacatures van Mercadona

De keten van Juan Roig biedt slechts één manier om je aan te melden voor zijn vacatures. Dit is niemand minder dan via hun website. In de zoekmachine moet u weekends schrijven, of de optie 'Type dag' selecteren en 'gedeeltelijk' kiezen. Zodra u de jobaanbieding heeft gekozen die u het meest interesseert op basis van ervaring of de uit te voeren functies, klikt u op 'Nu aanmelden'.

Vervolgens moet u de gevraagde informatie invullen als cv, waarbij u de arbeidsovereenkomst of sectievoorkeuren markeert. Vervolgens kan de status van de sollicitatie worden gecontroleerd door toegang te krijgen tot het profiel van de sollicitant via het Mercadona-werkportaal.