Op zoek naar een luxe hoteltester met een salaris van 58.000 euro: dit zijn de eisen

Nieuws

Het wordt steeds moeilijker om een ​​baan te vinden die aantrekkelijke eigenschappen combineert met een marktconform salaris. Een baanaanbieding is echter viraal gegaan vanwege de bijzondere positie die ze bieden: zijn luxe hoteltester gevestigd in verschillende delen van de wereld, met een salaris van 58.000 euro per jaar.

Met vragen als: 'Hou jij van eten, reizen en de goede dingen in het leven? Heb jij reislust, een scherpzinnig smaakpalet en oog voor detail?'heeft het Britse bedrijf Velloy via zijn website verzekerd dat ze de kans hebben om de wereld rond te reizen met wat wordt gedefinieerd als 'het beste baanaanbod ter wereld'.

Het aanbod bestaat uit het maandelijks uitproberen van minimaal vier luxe hotels en het vervolgens schrijven van recensies over elk van deze hotels in verschillende reisforums en gerelateerde blogs. De ritten zijn voor rekening van het bedrijf en vinden plaats bedrijf, waarbij de voedselkosten naast het dieet zijn inbegrepen, zodat de gelukkige de geselecteerde bestemming kan bezoeken. Maar wie kan aan deze voorwaarden voldoen?

Vereisten om in aanmerking te komen voor een hoteltester

Iedereen die geïnteresseerd is om hoteltester te worden, moet dat doen voldoen aan een reeks specifieke eisen Om op de functie te solliciteren:

  • Ouder zijn dan 21 jaar.
  • Vloeiende communicatieve vaardigheden in het Engels.
  • Zorg voor een geldig paspoort voor internationale reizen.
  • Schrijfvaardigheid.
  • Mogelijkheid om kwaliteitsfoto's te maken.

Vanuit het bedrijf wijzen ze daar op De sollicitatieperiode voor kandidaten eindigt op 5 september 2024 met als doel dat de geselecteerde persoon aan de slag gaat na het nemen van de beslissing. Geïnteresseerde partijen kunnen hun sollicitatie naar de functie via hun website sturen.