Om fulltime te kunnen werken zijn ruim 100 productiemedewerkers nodig

Nieuws

Gi-groephet bedrijf gespecialiseerd in human resources, zoekt profielen van productie werknemers meer dan dekken 100 vacatures in een bedrijf in de industriële sector, in Tarragona. Hoewel het contract in principe discontinu is vastgelegd full timebieden een stabiele functie met reële mogelijkheden om door te groeien en deel uit te maken van de vaste staf van het bedrijf.

Tussen de belangrijkste eisen Ze vallen op omdat ze eerdere ervaring hebben als operator van een productielijn, in de buurt van het werkcentrum in Amposta, Tarragona wonen en tijd beschikbaar hebben om wisselende diensten uit te voeren. Degenen die geïnteresseerd zijn om zich voor het aanbod in te schrijven, moeten een profiel hebben dat consistent is met de aangeboden baan en zullen een betere kans hebben om de baan te krijgen als ze een aanvullende opleiding hebben gevolgd.

Vacature voor het aannemen van 100 werknemers

Het enorme banenaanbod van Gi Group staat open voor al die mensen die op zoek zijn naar werk als productieoperator en aan de eisen voldoen. Hoewel dit banen zijn met onbepaald vast contract, kunnen dit de deur zijn naar een vaste baan. Dit zijn alle eisen waar geïnteresseerden aan moeten voldoen om zich in te schrijven voor de vacatures:

  • Je hebt ervaring als productieoperator
  • Woonachtig in het Amposta-gebied, Tarragona
  • Volledige beschikbaarheid om verschillende wisselende diensten uit te voeren: ochtend, middag en nacht
  • Een middelbare of hogere opleiding in mechatronica, elektriciteit of een soortgelijke opleiding wordt gewaardeerd
  • In het bezit zijn van een geldig heftruckcertificaat (niet exclusief)

Het wordt aangeboden:

  • Eindeloos vast contract
  • Mogelijkheden om de arbeidsmarkt te betreden
  • Competitief salaris
  • Bonussen voor vierploegendiensten of werken op feestdagen

Hoe u zich kunt inschrijven voor vacatures

Om u te registreren voor vacatures voor productie-operators, moet u de website van Gi Group bezoeken en de vereisten en voorwaarden aandachtig lezen. Zodra u er zeker van bent dat aan deze voorwaarden is voldaan, klikt u op de knop 'aanmelden voor de aanbieding'. Het is belangrijk om te weten dat de vacature mogelijk in het Catalaans is, dus het is aan te raden om een ​​digitale vertaler te hebben als deze niet wordt begrepen.

Door op de registratieknop te klikken, er verschijnt een formulier welke ingevuld zal moeten worden met naam, achternaam, e-mail, ID, telefoonnummer, ervaring, antwoord of je een heftruckcertificaat hebt en de mogelijkheid om in ploegendienst te werken. Vervolgens moet u het privacybeleid accepteren en de aanvraag verzenden.