Mercadona zoekt personeel voor 617 vacatures en biedt een salaris van € 1.553 en een vast contract

Nieuws

Mercadona zoek naar personeel en publiceer op uw webportaal 617 vacatures. Vacatures zijn bedoeld om vacatures in uw bedrijf te vervullen supermarkten, maar ook in haar kantoren en logistieke centra. Van de totaal gepubliceerde aanbiedingen zijn er 446 met een soort tijdelijk contract voor de zomercampagne, maar de rest wel vast contract vanaf dag één.

Het basissalaris bij Mercadona begint bij 1.553 euro per maand, na de verhoging van 6% die Juan Roig begin 2024 aankondigde, zoals bepaald in de cao. Dit salaris komt overeen met degenen die beginnen te werken met een volledige dag van 40 uur per week. Voor werknemers die in het weekend of in deeltijd werken, zal het salaris variëren tussen de 565 euro en 753 euro per maand.

Om bij Mercadona als supermarktmedewerker te werken is geen eerdere ervaring vereist, wel is het wel verplicht om minimaal een diploma van het Verplicht Secundair Onderwijs (ESO) te hebben. Voor hoger gekwalificeerde functies is een hogere opleiding vereist.

Vacatures om bij Mercadona te werken

De door de Juan Roig-keten aangekondigde vacatures worden verspreid onder supermarkten, magazijnen of administratiekantoren. Ze zijn allemaal actief en u kunt nu solliciteren op degene die u het meest interesseert.

Vacatures in supermarkten

 • Supermarktpersoneel in Mataró voor het vervullen van vacatures in de slagerij, visboer, kassalijn, bakkerij, parfumerie, fruitwinkel, delicatessenwinkel, schoonmaak en vervanging. Contract voor 40 uur per week, van maandag tot en met zaterdag, salaris van 1.553 euro.
 • Bezorger aan de slag tijdens de zomercampagne in Sevilla. Een essentiële vereiste is het bezit van een rijbewijs B, salaris van 1.553 euro. Dag van 5 werkdagen en 2 vrije dagen. Roterende diensten ochtend – middag.
 • Ordervoorbereider voor nachtdiensten in Sevilla. Contract van onbepaalde duur, onbepaalde tijd, salaris van 1.553 euro plus uitbetaling van de nachtploegbonus.
 • Onderhoudsassistent voor het noordelijke deel van Madrid, fulltime, salaris van 1.507 euro met een salarisverhoging naar 2.039 euro. Het is essentieel om een ​​middelbare of hogere opleiding in machines en installaties te hebben.

Kantoorbanen met goede salarissen

 • Arbeidsadvocaat in Paterna, vast contract, salaris van 53.170 euro dat kan oplopen tot 80.715 euro. 3 jaar ervaring vereist.
 • Dokter in Jaén, salaris tot 80.715 euro. Met een bachelordiploma of diploma geneeskunde, beschikbaarheid om binnen Jaén te werken.
 • Fulltime computerbeveiligingsoperator in Albalat dels Sorells. Het salaris is afhankelijk van ervaring: tussen 32.753 euro en 61.261 euro.
 • Service Now Developer, in Valencia, fulltime. Engels niveau B2 en kennis van technische projecten met API-beheer.

Logistieke werkgelegenheid

 • Ordervoorbereider voor Boadilla del Monte, voltijds contract van onbepaalde duur. Werkdag van 40 uur per week, betaalde opleiding. Salarisontwikkeling naar 1.182 euro per maand plus nachtgeld.
 • Koelkast voor logistiek blok in Vitoria Gasteiz, fulltime, salaris van 40.355 euro. Met B-licentie en gefluoreerde gasbehandelaarlicentie.
 • Onderhoudsassistent voor een vaste middagdienst in Barcelona. Fulltime, met een gemiddeld/hoger diploma. Capaciteit voor teamwerk.
 • Bezorger voor Mercadona Online in Barcelona, ​​fulltime, salaris van 1.553 euro met doorgroei naar 2.102 euro. Beschikbaar van maandag t/m zaterdag, rijbewijs met minimaal 1 jaar ervaring.

Hoe solliciteer je naar een baan bij Mercadona?

Om te solliciteren naar een baan bij Mercadona is de enige beschikbare methode via de website. Geïnteresseerde partijen moeten toegang krijgen tot de sectie 'Vacatures'. Binnen de website is het noodzakelijk om op de knop te drukken die naar de vacatures leidt en het gewenste type contract, dag of functie te selecteren.

Zodra dit is gebeurd en u heeft gecontroleerd of aan de vereisten is voldaan, klikt u op 'Nu aanmelden'. Het systeem zal registratie in Mercadona aanvragen voor mensen die debuteren in vacatures. Degenen die al een account hebben, mogen alleen inloggen met hun wachtwoord en gebruikersnaam.

Dan moet u het privacybeleid accepteren. De werkzoekende ontvangt een code waarmee hij toegang krijgt tot het werknemersgedeelte en de status van de sollicitatie kan controleren.