Vacatures vandaag, 25 april 2024: salaris van 2.500 euro en drie extra betalingen

Nieuws

Voor deze 25 april 2024 zal The Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) en platforms zoals Infojobs Ze publiceren bijna 30.000 vacatures waarop u zich kunt inschrijven. In de meerderheid Ze vragen niet om eerdere ervaringen en ze hebben een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt ​​meer dan 2.500 euro per maand, eventueel te verhogen met bonussen voor het behalen van doelstellingen en de uitbetaling van twee (of drie) buitengewone bonussen.

Voor beschikbare vacatures kunt u terecht bij de werkdag kan volledig of gesplitst zijn, met in sommige posities opties voor intensieve dagen in de ochtend of middag. In bepaalde gevallen, zoals bij transporteurs of beveiligers, kan er sprake zijn van nachtdiensten die op een speciale manier gecompenseerd worden. Hoewel u van maandag tot en met vrijdag werkt, kan het zijn dat u weekenddiensten moet draaien, iets dat het bedrijf tijdens het sollicitatiegesprek moet specificeren.

In het geval van mensen die geïnteresseerd zijn telewerkenzijn er tot 200 vacatures gepubliceerd met hybride modaliteit of 100% werken op afstand. Zij zijn niet de enigen, bedrijven als Mercadona of Makro hebben honderden vacatures gepubliceerd.

Vacatures vandaag 25 april gepubliceerd

De vacatures die op de SEPE-arbeidswebsite 'Empléate' worden aangeboden, zijn met onmiddellijke ingang. Deze site wordt dagelijks bijgewerkt en is een zeer geldige optie van het Ministerie van Arbeid en Sociale Economie voor werklozen of degenen die van baan willen veranderen.

De SEPE publiceert 27.174 vacatures, veelal met een contract voor onbepaalde tijd

 • Schoonmaakmedewerker/arbeider in Malaga: het bedrijf Luis Miguel Simoes Patermeu is op zoek naar een fulltime arbeider, met een tijdelijk contract. Het is vereist dat u jonger bent dan 30 jaar. Salaris van 1.134 euro.
 • 3 milieu-informanten praten over recyclinggewoonten in Badajoz. Het is vereist dat je een baccalaureaat hebt afgerond of een universitair diploma hebt. Geen ervaring, maar je bent wel verplicht om over een eigen auto te beschikken. Salaris van 1.300 euro.
 • Het Red Biomedical Research Center Consortium is op zoek naar een afgestudeerde in bedrijfskunde en management en economie in Madrid voor de afdeling projecten. Het is vereist dat je geen eerdere ervaring hebt, omdat de training door het bedrijf wordt verzorgd. Het is essentieel om het blinde CV te presenteren.
 • Grafter en snoeischaar in Burgos. Ruim twee jaar waardevolle ervaring, salaris van 15.000 euro, vast contract, fulltime.
 • Bestelwagenchauffeur in Madrid, zonder studie, meer dan twee jaar ervaring, rijbewijs C wordt gewaardeerd op 32.000 euro.
 • Catalaanse versterkingsleraar op de Balearen, met een universitair diploma in Engelse filologie, zonder eerdere ervaring, flexibel rooster. Minimumsalaris van 1.000 euro.

Infojobs vacatures met goede salarissen

 • Makelaar met en zonder ervaring, voor Remax Madrid. Minimale ervaring niet vereist, hybride werkmodaliteit, vast contract, onverschillige uren. Minimale ESO-studies. Met telewerken.
 • 7 humanitaire promotoren gaan werken bij de NGO Artsen Zonder Grenzen in Barcelona, ​​parttime van 20 uur, zonder ervaring en vast contract. Intensief in de ochtenddienst.
 • 10 mensen zonder eerdere ervaring om Energieoproepen te plaatsen in Vigo, voor het bedrijf Bosh. Het is noodzakelijk dat u op de plaats van de vacature woont. Parttime contract in de middaguren. Salaris van 1.300 euro.
 • 2 vastgoedrecruiters voor Estudio Pelícano, in Madrid. Salaris van 3.600 euro per maand, zonder ervaring.
 • 15 handelsagenten zonder ervaring voor Konecta in Malaga, middagploeg. Salaris van 1.300 euro per maand, met incentives.
 • 2 financieel adviseurs werkzaam van maandag tot en met donderdag bij La Casa Agency, zonder ervaring en een voltijds vast contract. Salaris van 15.000 tot 30.000 euro.