De BOE publiceert nieuwe opposities waarbij ze alleen om ESO vragen en het salaris hoger is dan 60.000 euro

Nieuws

De Administratie van de regering van Spanje heeft gepubliceerd via Officiële Staatscourant (BOE) de nieuwe oproepen tot vergelijkende onderzoeken met 1.102 plaatsen voor diegenen die geïnteresseerd zijn om carrièreambtenaar te worden. De meer dan 200 selectieve processen zijn opgeroepen voor de verschillende staats-, regionale en lokale overheden.

Bij veel van de genoemde vergelijkende onderzoeken is alleen het diploma verplicht secundair onderwijs (ESO) vereist, zoals het geval is voor functies als administratief assistent. Elke oproep heeft een registratiedatum, die varieert afhankelijk van de autonome gemeenschap.

Het behalen van de examens betekent dat je naast een goed salaris ook verzekerd bent van een vaste baan in Spanje. De opposities die als gemakkelijker te passeren worden beschouwd, behoren meestal tot de Groep C2ook al is dat niet altijd zo.

Alle openbare werkgelegenheidsoproepen worden gepubliceerd op de website van de Spaanse overheid, in de rubriek ‘openbare werkgelegenheid’. Hieraan moeten we de 2.365 toevoegen die door de BOE zijn aangekondigd voor degenen die alleen een baccalaureaat aanvragen.

Meest talrijke opposities gepubliceerd door de BOE

Volgens de regering van de Spaanse regering zijn de selectieve processen met de meeste vacatures het onderwijs, de onderinspecteurs van het ministerie van Financiën en de ingenieurs voor het staatsbestuur. Zij sluiten allemaal de aanmeldingsperiode af in de maand mei. Om toegang te krijgen, hebben ze uiteraard een universitair diploma of diploma nodig. Voor degenen die alleen ESO nodig hebben, is er onder meer werk als administratief medewerker in Córdoba.

Leraren voor het Ministerie van Onderwijs in La Rioja

Het Ministerie van Onderwijs en Werkgelegenheid van La Rioja heeft 131 gratis ploegenplaatsen aangekondigd voor afgestudeerden in het basisonderwijs. Hiervan zijn er 8 voor arbeidsongeschiktheidsverschuivingen. De specialiteiten zijn de volgende:

  • 37 plaatsen voor universitair afgestudeerden in het voor- en vroegschoolse onderwijs.
  • 10 voor Engelse specialiteit.
  • 10 voor lichamelijke opvoeding.
  • 4 voor muziek.
  • 15 van Therapeutische Pedagogiek.
  • 12 voor gehoor en taal.
  • 43 voor basisonderwijs.

Onderinspecteurs van het ministerie van Financiën

Het Ministerie van Financiën lanceert 138 plaatsen met vrije toegang voor onderinspecteurs. Er zijn er 13 voor mensen met een beperking, de deadline loopt af op 22 mei. Een bachelor- of universitair diploma in techniek of architectuur is vereist. Dit moet niet worden verward met de selectieve procedure om inspecteurs van het ministerie van Financiën op te nemen.

Staats industriële ingenieurs

Dat maakt het ministerie van Industrie en Toerisme van de regering bekend 220 plaatsen, waarvan 12 voor mensen met een beperking, om te werken als industrieel ingenieurs van de staat. Het is noodzakelijk om de titel Industrieel Ingenieur te hebben of een andere kwalificatie die u kwalificeert om dit beroep uit te oefenen.

Administratief assistent aan de Universiteit van Córdoba

De Universiteit van Córdoba moet dit integreren 38 administratieve assistenten (Groep C2) aan uw personeel. Daartoe kondigt zij 38 plaatsen aan, allemaal gratis diensten, waarvan er 4 moeten worden geschrapt voor mensen met een handicap. Ze vragen alleen om ESO en uiteindelijk werkt hij als beroepsambtenaar.

Hoe u het volledige openbare arbeidsaanbod kunt raadplegen

Om toegang te krijgen tot de officiële documenten, zowel de BOE als de regionale documenten van elke autonome gemeenschap, moet u naar de website van de overheidsadministratie gaan, waar u 'Openbare werkgelegenheid' moet selecteren en vervolgens de 'Zoekmachine voor openbare werkgelegenheidsoproepen'.

Waar staat 'Heeft u hulp nodig?', moet u de zoekbalken invullen door de bijbehorende gegevens in te voeren: onder meer open of gesloten periode, administratie of Autonome Gemeenschap. Klik vervolgens op 'Zoeken'.

In elk van de wedstrijdoproepen verschijnen alle te volgen stappen, waar 'Registratie' staat. Normaal gesproken vereisen ze de betaling van een vergoeding en moeten alle procedures worden uitgevoerd via het Elektronische Register.