Mercadona zoekt arbeidskrachten voor de zomercampagne: salaris van 1.553 euro zonder studies of ervaring

Nieuws

Mercadona heeft personeel nodig voor de zomercampagne, en publiceert nieuwe vacatures op haar website. Om toegang te krijgen tot de posities van supermarktpersoneel is het niet nodig om eerdere ervaring of hoger onderwijs aan te tonen. De actieve vacatures die de Roig-keten vanaf dit moment aanbiedt, betreffen het aanwerven van kassamedewerkers, chauffeurs voor thuisbezorging, magazijnmedewerkers en in de afdelingen slagerij, delicatessenzaak, visboer of Deliplus-parfumerie.

Werken bij Mercadona tijdens de zomermaanden is er wel 251 vacante posities. Van hen hebben er 5 een vast contract en de rest is betrokken bij vervanging vanwege vakanties van het personeel of tijdelijk vanwege verhoogde productie. Het zal dezelfde Valenciaanse keten zijn die, via de personeelsmanagers en de arbeidsafdeling, zal beoordelen of de werknemers in het team zullen blijven of niet.

Het salaris dat in de Valenciaanse keten in rekening wordt gebracht, is dit jaar verhoogd. De laatste salarisverhoging werd vastgelegd in de cao en vertegenwoordigde een stijging van 6% ten opzichte van wat er in 2023 in rekening werd gebracht. Het salaris begint zo bij 1.533 euro per maand met loonontwikkeling naar 2.102 euro.

Vacatures bij Mercadona voor de zomercampagne

De vacatures bij Mercadona Ze worden ingedeeld naar voltijds en deeltijds, maar ook naar de provincie of het type contract waarin de activiteit moet worden uitgevoerd. Enkele van degenen die al actief zijn op de Mercadona-website zijn:

  • Supermarktpersoneel in Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro en Sant Antoni de Calonge.
  • Kassiers, magazijnmedewerkers, magazijnmedewerkers en lijnmanager in Vigo-supermarkten.
  • Supermarktpersoneel voor Ponferrada (León) en Bembibre.
  • Fulltime bezorger voor de zomercampagne in Cubelles.
  • Magazijnjongen in Malaga.
  • Supermarktpersoneel in Amposta.

Houd er rekening mee dat wanneer Mercadona het over supermarktpersoneel heeft, het bijvoorbeeld werknemers in de kassier-, bevoorradings- of magazijnafdeling betreft. Maar ook arbeiders die onder andere naar de visboer of de bakkerij gaan. Om deze reden benadrukken zij onder de toegangseisen het belang van veelzijdigheid. Dit betekent dat dezelfde persoon in staat is verschillende functies te ontwikkelen.

Soorten contracten in Mercadona

Afhankelijk van de positie die je kiest, zul je het zien verschillende soorten contractenwaarin de werkdag verandert om zich aan te passen aan de behoeften van elke kandidaat.

  • Weekcontract van 40 uur: 5 werkdagen, waarvan 2 rustdagen in roterende ochtend- en middagdiensten, salaris van 1.553 euro.
  • Contract voor 20 uur per week, 5-daagse werkweek, garantie voor 2 rustdagen. Bruto verloning van 777 euro.
  • Contract van 20 uur, 3 dagen per week. Afhankelijk van de behoefte van het bedrijf. Salaris van 777 euro.
  • Contract van 15 uur, twee dagen in de week: de dag is verdeeld over het weekend, salaris van 582 euro.

Hoe u zich kunt inschrijven voor vacatures bij Mercadona

Voor Meld u aan voor vacatures bij Mercadona U moet naar de website van de Juan Roig-keten gaan. En eenmaal daar, zoek naar het gedeelte met vacatures. Wanneer deze zich bevindt, kan de zoekbalk worden gebruikt om de baan te vinden die het beste bij de kenmerken van de werkzoekende past.

Onder de filters kunt u het type contract, provincie, dag en gebied (supermarkt, kantoor, logistiek) gebruiken. Waar 'trefwoord' staat, moet je 'Zomercampagne' schrijven. Alle specifieke aanbiedingen voor deze data worden weergegeven.