Het SEPE-werkportaal is offline: wanneer zal het weer actief zijn?

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE)publiceert via 'Empléate' dagelijks vacatures van verschillende bedrijven in de Spaanse provincies. Deze functie wordt al een paar dagen niet uitgevoerd, omdat er een incident wordt geregistreerd waardoor de toegang tot dit arbeidsportaal, afhankelijk van het Ministerie van Arbeid, niet mogelijk is.

Bronnen van dit ministerie, onder leiding van Yolanda Díaz, hebben dit verzekerd Nieuwswerk Dat “De pagina wordt verbeterd en zal zo snel mogelijk worden ingeschakeld”. De reden is dat er onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd aan de computersystemen. Hoewel MITES (Ministerie van Arbeid en Sociale Economie) geen enkele aanwijzing heeft gegeven over wanneer het weer actief zal zijn, hebben ze opnieuw bevestigd dat dit binnen korte tijd zal gebeuren.

De status van deze computeronderhoudswerkzaamheden kan in realtime worden geraadpleegd door naar de website werknemers.gob.es te gaan. Als de onderbreking voortduurt, verschijnt er een bericht. Zodra het weer actief is, hebben gebruikers toegang tot de gepubliceerde vacatures, waarbij ze de nodige informatie invullen om zich te registreren en het cv te verzenden.

Afbeelding van het SEPE-werkgelegenheidsportaalscherm | 'Ga aan de slag'