Het postkantoor heeft personeel nodig en er is geen tegenstand nodig: salarissen van 27.000 euro en ze vragen alleen om ESO

Nieuws

De dochteronderneming van de Staatspost- en telegraafvereniging, Correos Expresszoekt 8 werknemers met Contract voor onbepaalde tijd zonder dat je een oppositie hoeft te passeren. Het is niet nodig om hoger onderwijs te bewijzen en het is toegankelijk via ESO. Ervaring is ook niet nodig, maar als je die wel hebt, wordt dit als een pluspunt gewaardeerd in het selectieproces.

Het salaris bedraagt ​​27.000 euro voor backofficefuncties en blijft voor assistenten 22.000 euro. De dag is intensief (1.712 uur per jaar), hoewel het rooster afhankelijk is van de functie. Op vrijdag wijzigt het rooster, kun je eerder vertrekken en wordt rekening gehouden met alle wettelijk vastgestelde pauzes.

De eisen zullen zorgvuldig moeten worden herzien, omdat Correos Express een aantal eisen voorstelt die verplicht zijn en andere die kunnen worden beoordeeld. In de seconden verschijnt het niveau van het Engels waarmee rekening wordt gehouden vanaf een B1.

Vaste posities bij Correos Express zonder tegenstand

Op haar website toont Correos Express de vacatures waaruit dit bestaat nieuw personeelsselectieproces. Bij allemaal is de sollicitatieperiode open, maar als je geïnteresseerd bent, zul je binnenkort je CV moeten opsturen.

5 Backofficeruimtes

Voor de backoffice positie in Coslada, Segovia, A Coruña, Oviedo en Ibiza is personeel nodig. Op al deze locaties is één persoon nodig, behalve in A Coruña waar er twee nodig zijn. In het geval van Ibiza zijn de functies die moeten worden vervuld die van een manager.

De vereisten om als backoffice bij Correos Express te werken zijn:

  • In het bezit zijn van de kwalificatie EGB (primaire studies), verplicht secundair onderwijs (ESO) of FP graad I, die moet worden erkend of goedgekeurd door het ministerie van Onderwijs en Beroepsopleiding.
  • Je hebt 3 maanden ervaring met het uitvoeren van functies die vergelijkbaar zijn met die van deze functie.
  • Ervaring met het Officepakket.

In dit geval ligt het salaris tussen de 5.876 en 16.000 euro. De functie van manager kent een salarisverhoging naar 27.000 euro.

Administratief medewerker en ober voor Correos Express

De overige vacatures (3) komen overeen met de functies van terugbetalingsassistent voor het Coslada-hoofdkwartier (Madrid), assistent-ober nationale operaties in Zaragoza of assistent internationale administratie, eveneens in de hoofdstad.

Wat betreft de vereisten: het is niet nodig om een ​​hogere opleiding te hebben en de eerdere ervaring die wordt gewaardeerd ligt tussen de 3 en 6 maanden, afhankelijk van de functie. Het salaris bedraagt ​​in het geval van de administratief medewerker 23.000 euro, hetzelfde als het internationale, in het geval van een ober wordt 19.000 euro in rekening gebracht.

Hoe werken bij Correos Express?

Dochtermaatschappij Correos heeft haar vacatures op haar website staan. Daarom moet u eerst naar de sectie 'Vacatures' gaan. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u naar beneden moet gaan naar 'Ontdek onze nieuwste aanbiedingen'.

Zodra de meest geschikte functie voor de kandidaat is geselecteerd, klikt u erop om de arbeidsvoorwaarden te openen. Helemaal onderaan verschijnen de instructies voor het indienen van de kandidaturen. Je moet voorzichtig zijn met de aanmeldingsdeadline, want veel ervan lopen binnenkort af.