Air Nostrum is op zoek naar cabinepersoneel, met een bachelordiploma en zonder ervaring

Nieuws

Lucht Nostrum, een luchtvaartmaatschappij die door Iberia een franchise heeft gekregen voor regionale vluchten, moet cabinepersoneel (TCP), de zogenaamde stewards, aan haar personeel toevoegen. Degenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan dit selectieproces hebben een afspraak in Madrid, op 6 en 7 mei in het NH Ventas hotel.

Hij Het basissalaris bedraagt ​​864,96 euro in 14 betalingen, zoals vermeld in de collectieve overeenkomst gepubliceerd in de BOE, waar bonussen verschijnen als je stewardess bent, voor reizen, uniformiteit of werk op vakantie. Naarmate u hoger in anciënniteit of niveau komt, neemt dit bedrag toe kan oplopen tot 2.000 eurozoals Glassdoor opmerkt.

De open dag van Air Nostrum begint met een eerste proces, dat is op de 6e en degenen die hieraan slagen, moeten de volgende dag komen.

Hoe u zich kunt aanmelden voor personeelsselectiesessies van Air Nostrum

Wie geïnteresseerd is in deelname aan deze open dagen (6 en 7 mei in het NH Ventas hotel in Madrid vanaf 11.00 uur) moet zich stuur CV eerder via de website van de Valenciaanse luchtvaartmaatschappij.

Daar zullen ze zich moeten registreren op de website van het bedrijf, waar het selectieproces lijkt deel te nemen aan de 'Open Dagen'. Zodra dit is gebeurd, hoeft u niet meer op een uitnodiging te wachten; u hoeft alleen maar naar het hotel te komen op het tijdstip dat in de uitnodiging staat.

Bij aankomst moeten sollicitanten voor een baan als stewardess of stewardess bij Air Nostrum twee pasfoto's en één foto van volledige lengte overleggen. Daarnaast een fotokopie van uw DNI of verblijfs- en werkvergunning, twee cv's en een studiecertificaat.

Vereisten om bij Air Nostrum als TCP te werken

De vereisten die Air Nostrum vraagt ​​om als TCP te werken zijn:

  • Baccalaureaat 11 of een middelbaar of hoger beroepsonderwijs hebben afgerond.
  • Ouder zijn dan 18 jaar.
  • Hoogte tussen 1.65 en 1.80.
  • Vloeiend Engels niveau B2 en kennis van het Italiaans zijn een voordeel.
  • Om te weten hoe je moet zwemmen.
  • In het bezit zijn van een verblijfs- en werkvergunning.
  • Goede aanwezigheid.

Air Nostrum biedt de vliegbrevetcursus aan

Zodra de sollicitanten de fase van het persoonlijke interview hebben doorstaan, geeft Air Nostrum de cursus vliegbrevet, die specifiek is om als TCP te werken. Het duurt anderhalve maand en als ze klaar zijn, behalen ze het officiële diploma.

Ze verwerven ook de nodige kwalificaties om hun werk aan de verschillende vliegtuigen van het bedrijf uit te voeren. Om deze reden wordt van kandidaten niet gevraagd deze training te volgen, aangezien het bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verzorgen ervan.