Consum verrast met 3.000 vacatures voor de zomercampagne van 2024

Nieuws

consumptie moet meer dekken dan 3.000 banen voor de volgende zomercampagne 2024 om uw team te versterken en ziekteverlof en vakanties te dekken. Alle vacatures worden gepubliceerd op hun webportaal.

De supermarktketen biedt salaris van 1.300 euro per maand, onder voorbehoud van salarisverhoging afhankelijk van de te vervullen functie. In geval van partner worden: het salaris stijgt naar 1.500 bruto euro per maand.

Naast het salaris ontvangen de partners jaarlijks een coöperatief rendement en winst voor hun bijdragen aan het sociaal kapitaal. Aan de andere kant is Consum een ​​pionier op het gebied van een 5-daagse werkweek opleggen bij distributie.

Om bij Consum te werken is geen eerdere ervaring vereist. Het is alleen voldoende om in het bezit te zijn van de Diploma in verplicht secundair onderwijs (ESO). De coöperatie verzorgt trainingen en biedt aanvullende voordelen zoals coöperatief rendement en rente op bijdragen aan sociaal kapitaal. In ruim 480 supermarkten zijn vacatures te vinden en geïnteresseerden kunnen zich op hun website inschrijven. Nu melden ze vanaf het platform dat het slechts mogelijk is om je voor twee vacatures in te schrijven.

Hoe u uw CV naar Consum kunt sturen

Om het CV naar Consum te sturen en zich aan te melden voor de vacatures, moeten geïnteresseerde partijen naar het banenportaal gaan. Eenmaal binnen kunt u uw aangeboden vacatures vinden door op “Bekijk vacature” te klikken. Na het lezen van de voorwaarden klikt u om u aan te melden op “Aanmelden”, vult u het formulier in en klikt u op “Nu aanmelden”. Als je vragen hebt, kun je dit stappenplan raadplegen om je in te schrijven voor de vacatures van Consum.

Op deze manier blijft u geregistreerd op het platform, vult u eenvoudigweg de nieuwe gevraagde informatie in, voegt u uw CV toe en verzendt u de sollicitatie. Houd er rekening mee dat de portal maximaal 2 vacatures tegelijk toelaat.

Het afgelopen jaar heeft Consumo duizenden stabiele en hoogwaardige banen gecreëerd

In het laatste jaar, Consum heeft meer dan 1.900 banen gecreëerd, 10% meer dan het voorgaande jaar, waardoor een personeelsbestand van meer dan 21.200 mensen wordt bereikt. In tien jaar tijd hebben ze hun personeelsbestand verdubbeld, waardoor er productie is ontstaan 10.000 stabiele en kwalitatieve banen in de gemeenschappen waar zij actief zijn.

Verschillende Consum-werknemers | Foto: Consumptie

Hij 72% van de werknemers is vrouw (15.300), terwijl 28% man is (ongeveer 5.800). Uit de verdeling per gemeenschap blijkt dat het merendeel van de beroepsbevolking zich in de Valenciaanse Gemeenschap bevindt (63,7%), gevolgd door Catalonië (21%), de regio Murcia (7,9%), Castilla-La Mancha (3,9%) en Andalusië (ongeveer 4%).