Harvard University biedt meer dan 120 gratis cursussen met officiële certificering

Nieuws

De Harvard universiteit heeft 128 gratis cursussen om professionele vaardigheden te verbeteren en werk te vinden. Dit is een opleiding gerelateerd aan nieuwe technologieën, geesteswetenschappen of wetenschap, gegeven door een van de meest prestigieuze instellingen ter wereld. Met een baan als programmeur verdien je bijvoorbeeld een salaris tot wel 2.500 euro. De inschrijfperiode is geopend en de aanmelding kan op ieder moment worden ingevuld aangezien het een online training betreft.

De gratis cursussen zijn afstandsonderwijs en als ze klaar zijn, zal de Amerikaanse universiteit een document uitgeven dat bij toekomstige sollicitatiegesprekken bij het cv kan worden gevoegd. De docenten die verantwoordelijk zijn voor het kosteloos onderwijzen van de inhoud van deze cursussen aan de student, zijn hooggekwalificeerd. Daarom zal het verkrijgen van een plaats een extraatje toevoegen extra waarde aan professionele vaardigheden die in elk selectieproces voor een bedrijf als verdiensten worden gepresenteerd.

En naar een sollicitatiegesprek gaan met een cursus gecertificeerd door Harvard University, een van de meest prestigieuze ter wereld, zal een pluspunt zijn als het gaat om het verkrijgen van de functie. In Spanje bieden organisaties zoals de openbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) via hun gespecialiseerde opleidingsportaal gratis cursussen aan om te helpen bij het solliciteren naar een vacature.

Gratis cursussen van de Harvard Universiteit

De cursussen die door de Amerikaanse Universiteit worden aangeboden en die de student kosteloos op afstand kan volgen, kunnen nu via haar website worden geraadpleegd. Het opleidingsaanbod is zeer breed. Om deze reden is het niet mogelijk om de duur van elk van de cursussen te specificeren, dit kan variëren van één tot twaalf weken.

De cursussen zijn ingedeeld volgens de volgende studiegebieden: Programmeren, geesteswetenschappen, gezondheid en geneeskunde, sociale wetenschappen, computerwetenschappen, bedrijfskunde, datawetenschap, artistiek ontwerp, onderwijs en onderwijs, wetenschap en wiskunde.

Het is noodzakelijk om een ​​minimale kennis van het Engels te hebben om zowel de inhoud als de namen van de trainingen te kunnen begrijpen. Binnen elke cursus verschijnen zowel de duur als de aanbevolen tijd die hieraan moet worden besteed. Ook de taal waarin het wordt onderwezen (meestal in het Engels) en de moeilijkheidsgraad.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een gratis cursus van Harvard University

Voor meld u aan voor een van de gratis cursussen aangeboden door Harvard University U moet eerst de officiële website bezoeken. De instelling heeft een zeer intuïtieve ruimte. Zodra u de sectie ‘Gratis cursussen’ heeft gevonden, moet u het ‘Onderwerpgebied’ invoeren. Dit is het gebied waarin u het onderwerp kunt selecteren waarin u zich wilt specialiseren.

Zodra je daar klikt, verschijnen alle cursussen waarvoor de aanmeldingsperiode open is. Wilt u meer weten, klik dan op ‘Meer informatie’. Daar staat alle informatie over docenten, lesrooster en startdatum van de lessen.

Wanneer u een plaats aanvraagt, hoeft u zich alleen maar te registreren door informatie op te geven, zoals uw naam, e-mailadres of land.