Gratis huis voor twee personen voor werken in landelijke accommodatie: ze vragen een vereiste en het is geen ervaring

Nieuws

A agrotoerismebedrijf in Sineu (Mallorca) is op zoek naar twee mensen een runnen landelijke accommodatie met 9 kamers. In ruil daarvoor bieden ze een gratis huis aan in een gemeente met een sterke toeristische traditie waar ze tegenover staan zomercampagne, de bevolking neemt toe. Ze bieden veel faciliteiten voor krijg de baanomdat er weinig vereisten zijn en eerdere ervaring daar niet bij hoort.

Ze stellen slechts één voorwaarde: ken Engels met een geavanceerd niveau omdat het bedienen van buitenlandse klanten een van de functies is. En dit aspect is essentieel om de dag en de functies die de twee werknemers moeten vervullen het hoofd te bieden. Deze zijn afkomstig van Klantenservicedie begeleid moet worden over de mogelijkheden van deze agrotoeristische accommodatie en de organisatie van ontbijten.

Al wijzen ze er ook op dat het wel nodig zal zijn helpen bij het schoonmakenbenadrukken ze dat dit landhuis al verschillende mensen heeft die verantwoordelijk zijn voor deze functies en dat ze op hun hoede zullen moeten zijn voor het geval ze extra hulp nodig hebben.

Hij salaris voor het werken in een landelijk huiszoals gespecialiseerde portals zoals Glassdoor aangeven, is 17.338 euro per jaarwat toevoegt 1.449 euro per maand. Een bedrag dat kan worden verhoogd als er sprake is van 14 uitbetalingen of uitbetalingen van bonussen.

Hoe is het om met gratis accommodatie te werken?

Deze vacature voor twee personen in Sineu treedt in de voetsporen van de onlangs gepubliceerde vacatures. Dat wil zeggen dat in ruil voor het doen van een baan gratis accommodatie wordt aangeboden, ongeacht of het bedrijf de vergoedingen betaalt of niet. uitgaven zoals elektriciteits- en waterrekeningen Dit moet worden gespecificeerd tijdens het sollicitatiegesprek, zodra het selectieproces is gevorderd.

De arbeidsvoorwaarden specificeren niets over het type contract (onbepaalde of tijdelijke), maar zoals vaak te zien is bij deze vacatures, willen werkgevers de stabiliteit van de werknemer garanderen. Op deze manier zal de training die u krijgt, u helpen uzelf in de functie te vestigen.

Wat wel duidelijk is, is dat ze erom vragen Engels gevorderd niveau (vanaf B2) en dat het dienstverband voltijds is. Het is niet de eerste keer dat er een vacature met woonruimte ontstaat op de Balearen. Er was al een vacature voor vastgoedbewaker op Mallorca aangekondigd en in dit geval boden ze wel een vast contract aan.

Wat wordt gespecificeerd is dat over het salaris ‘onderhandeld moet worden’ en dat het geen vereiste is om in hetzelfde gebied te wonen. Je hoeft ook geen hogere opleiding te hebben.en het sollicitatiegesprek kan worden bijgewoond met het verplichte voortgezet onderwijs (ESO) of het basisonderwijs.

Hoe solliciteer je naar een baan in het agrotoerisme in Sineu?

Om u in te schrijven voor het aanbod met een gratis aangeboden woning in Sineu, moet u naar de vacaturesite van Indeed gaan, waar u in de zoekbalk 'werk met accommodatie' moet invoeren, gevolgd door 'Sineu'.

Zodra je de lijst hebt, klik je op degene met de tekst 'Echtpaar gaat agrotoerisme met 9 kamers runnen (met accommodatie)' en klik vervolgens op de blauwe knop ‘Solliciteer op de bedrijfspagina’.

Om het proces te voltooien, als u dit vanuit Indeed doet, moet u zich natuurlijk registreren op het platform of toegang krijgen tot Apple met uw Google-account.