Gratis huis, contract voor onbepaalde tijd en salaris van 1.500 euro: een prachtige stad in Galicië zoekt personeel

Nieuws

A klein stadje in de provincie A Coruña Zoek twee vastgoedbewakers met een contract voor onbepaalde tijd en een gratis huis. Toegang tot deze vacature is eenvoudig, omdat u geen opleiding hoeft te hebben om uw CV te versturen. Het hebben van eerdere ervaring of, op zijn minst, weten hoe basisonderhoudstaken moeten worden uitgevoerd, wordt gewaardeerd. schoonmaak, onderhoud en tuinieren.

Hij arbeidsovereenkomst is onbepaald en, zoals de jobaanbieding aankondigt, wordt er een “interessant verloningspakket” aangeboden. Gemiddeld bedraagt ​​het salaris van een bewaker in Spanje 1.500 euro, verdeeld over 14 betalingen. Maar het zal afhangen van wat er tijdens het sollicitatiegesprek wordt afgesproken, aangezien het salaris niet in de arbeidsvoorwaarden is opgenomen.

Het zal gewaardeerd worden eerdere ervaring hebben, in een vergelijkbare functie, evenals de beschikbaarheid om te verhuizen en te wonen in deze stad in A Coruña. De naam van de gemeente komt niet voor in de vacature, maar indien geselecteerd bellen de verantwoordelijken de kandidaat op en geven hem alle uitleg over de locatie en andere aspecten.

Vereisten om te werken op de boerderij die een gratis huis aanbiedt

Volgens de vacature van Grupo Arestora zijn er twee pandbewakers nodig die aan een reeks eisen voldoen. Het cv kan nu worden verzonden omdat de vacature is aangeboden aanvraagperiode geopend.

Het hebben van eerdere ervaring met het uitvoeren van soortgelijke taken wordt gewaardeerd. U moet weten hoe u de basisreinigings- en onderhoudstaken van tuinen moet uitvoeren. Het is essentieel dat je beschikt over een rijbewijs (B) en een eigen auto en dat je, indien geselecteerd, direct naar de werkplek reist.

Hiervoor vragen zij dat “er interesse is en de mogelijkheid bestaat om van woonplaats naar het onroerend goed te verhuizen.”

Welke functies zullen de nieuwe werknemers hebben?

De twee nieuwe landgoedwachters in A Coruña zullen verschillende functies moeten vervullen, die allemaal verband houden met het onderhoud van landgoederen en de landelijke omgeving.

Zij moeten de taken van het beheer van het huis uitvoeren, met huishoudelijke taken zoals schoonmaken, verzorging en onderhoud, het bereiden van maaltijden en het verzorgen van de tuin (gewassen) van het onroerend goed. Het zou kunnen zijn, en dat staat ook in de baanaanbieding, dat de 'bazen' hem nog een taak hebben toevertrouwd, gerelateerd aan de taak van bewaker.

In dit geval moet het binnen de competenties vallen, die ook in de arbeidsomstandigheden aan bod komen.

Hoe solliciteer je naar een baan als bewaker in A Coruña

Om u voor deze vacature in te schrijven, moet u toegang krijgen tot het 'jobs'-portaal van de Arestora Group, waar aan de zijkant de knop 'Aanmelden' staat. Het volgende is toegang tot de gebruikersnaam en het wachtwoord, of, als het de eerste keer is, moet u een account openen.

Het is een eenvoudige procedure. Het zal nodig zijn om persoonlijke gegevens in te voeren en verschillende vragen te beantwoorden over woonplaats, functies die eerder in een vergelijkbare functie zijn uitgeoefend of salarisverwachting.