Goed nieuws voor een baan bij Tragsa: vast contract en salaris tot 2.500 euro

Nieuws

Tragsa Groep en Tragsatec Ze hebben op hun website 124 vacatures verspreid over heel Spanje. Ze moeten een grote verscheidenheid aan profielen omvatten, van beheerders tot ingenieurs tot voormannen en bouwtechnici. Ze bieden een volledige werkdag van 37,5 uur en een salaris dat kan oplopen tot 2.500 euro, in 14 betalingen, zoals aangegeven in de salaristabellen van hun cao.

Hoewel veel van de vacatures voor een vast dienstverband gelden, zijn er ook contracten voor bepaalde tijd, afhankelijk van het uit te voeren project. Eenmaal voltooid, wordt de mogelijkheid van verlenging van het contract overwogen. Als het om toegang gaat, is eerdere ervaring een pluspunt, maar meestal niet verplicht, maar eerder waardevol. Ze tellen het na een maand werken in een vergelijkbare functie.

De grootste baanaanbod Het zijn de velddierenartsen voor het Animal Health Program 2024 in Galicië, waar ze 52 mensen zoeken.

Vacatures bij Tragsa

Eenmaal binnen het werkgelegenheidsportaal van Tragsa Group en Tragsatec verschijnt de optie om openbare vacatures te bekijken, specifiek, stabiliserend of tijdelijk. In dit laatste geval zijn de functies opgenomen die het bedrijf, dat deel uitmaakt van de State Society of Industrial Participations (SEPI), op terugkerende basis moet vervullen.

Het zijn bijvoorbeeld monteurs, machinisten, ordonnansen, winkeliers of arbeiders, en nog vele anderen. Door op elk van de posities te klikken, wordt een nieuw venster geopend waarin u op de gevraagde gegevens moet klikken. Onder andere als u een rijbewijs, invaliditeitsattest of specialisme heeft.

Andere vacatures die Tragsa dringend moet vervullen zijn:

  • 4 afgestudeerden in technische techniek voor onderzoek en onderzoek van onroerend goed in Santiago de Compostela. Kennis van kantoorautomatisering op gebruikersniveau en goed gebruik van Autocad zijn vereist. Deadline open tot 7 mei.
  • 4 afgestudeerden in landbouw, agrifood, bosbouw, milieuwetenschappen, aardrijkskunde en geologische techniek, ter ondersteuning van het waterregister in Sevilla. Waardevolle ervaring van 6 maanden tot 2 jaar. Contract van 24 maanden, gekoppeld aan de duur van het project.
  • 2 senior of afgestudeerde ingenieurs, die een masterdiploma hebben met een officiële kwalificatie in agronomie, wegen, kanalen en havens, milieuwetenschappen, aardrijkskunde, scheikunde, industrie of bosbouw, voor de inventarisatie van stroomgebieden in Malaga. Met rijbewijs type B, tijdelijk contract van 6 maanden, met mogelijkheid tot verlenging naar 9 maanden.
  • 4 toptechnici om prospectie uit te voeren in het veld Flavescentie Dorada de la Viña (Girona). Je moet een opleiding geven die verband houdt met de functie en er wordt rekening mee gehouden dat je werkzaamheden hebt verricht op het gebied van plantenplaagonderzoek.
  • 3 administratieve medewerkers om de MRR/PRTR-oproepen in Tarragona, Girona en Castellón te stroomlijnen. U moet een opleidingscyclus van een beroepsopleiding op hoger niveau voorleggen of zes maanden uitgebreide ervaring hebben, wat moet worden gerechtvaardigd door een presentatie van uw beroepsleven.
  • 4 banen voor afgestudeerden in ergotherapie in Cádiz. Met zorgfuncties voor situaties van ongewenste eenzaamheid. Met een Diploma, rijbewijs type B en het hebben van een opleiding in afhankelijkheid of ouderenzorg is dit een pré. Contract van 4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Parttime, onverschillige dienst.

Hoe stuur ik het CV naar Tragsa?

Voor Solliciteer op een van deze vacatures bij Tragsa Je moet naar hun website gaan en 'Human Team' selecteren, en vervolgens 'Werken met ons'. Aan de zijkant staan ​​de beschikbare vacatures; als u 'Vacatures' selecteert, wordt een lijst met vacatures geopend waarnaar u uw cv kunt sturen.

Als u ze allemaal opent, verschijnen de arbeidsvoorwaarden, waaronder de verplichte training, waardevolle ervaring of de deadline voor aanmelding om u te registreren. U klikt op 'Aanmelden voor de aanbieding' en vervolgens op 'Solliciteer op een functie'.