Gratis Engelse cursussen vanaf het begin van SEPE en Fundae om een ​​baan te krijgen

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) en de Rijksstichting Arbeidsopleidingen (Fundae) Ze hebben er 44 gratis Engelse cursussen vanaf het begin om het CV te verbeteren. Veel bedrijven vereisen al een minimumniveau van Engels, dat nog verder zal gevorderd worden in het geval van bedrijven met internationale uitstraling. Daarom is het gebruikelijk dat werklozen zich afvragen:hoe kan ik een gratis cursus Engels krijgen?

Het antwoord staat op dezelfde webpagina Ga voor Digitaal Plusvan Fundae, waar er tegenwoordig verschillende opties zijn, zowel persoonlijk op academies als online (op afstand van huis). Deze training is gericht op de bedrijfswereld van het bedrijfsleven en de werkgelegenheid, met speciale nadruk op sectoren zoals toerisme. Maar ook voor die mensen die de taal van Shakespeare niet kennen en een certificaat willen krijgen dat een certificeert basis- of gemiddeld niveaudit alles gold voor de arbeidsmarkt.

Deze cursussen zijn gratis en hebben verschillende duur. De kortste zijn ongeveer 30 uur en er zijn andere met 200 lesuren. Hoewel er opties zijn voor werknemers of degenen die getroffen zijn door ERTE, zijn degenen die het meest om deze training vragen de werklozen. Wanneer u een van hen bezoekt, moet u goed kijken welk niveau van Engels zij nodig hebben. Normaal gesproken is het eenvoudig, maar er zijn er ook waarbij een minimum aan kennis moet worden bewezen: korte gesproken of geschreven zinnen bijvoorbeeld.

De beste SEPE- en Fundae-cursussen om Engels te leren

Gratis Engels leren, of in ieder geval een basis krijgen om verder te kunnen gaan en de officiële B1- of B2-examens te kunnen afleggen, komt dichterbij dankzij de gratis trainingen van SEPE en Fundae. Er lopen momenteel 44 cursussen en de inschrijvingsperiode is geopend. Opvallen in de selectieprocessen dankzij een bijgewerkt cv is essentieel voor werkzoekenden, maar ook voor werknemers die promotie willen maken in hun functie. Deze vijf cursussen helpen u bij uw zoektocht naar een baan.

Financieel Engels

Om toegang te krijgen tot de cursus financieel engelseen van de vereisten is dat je een klein formaat hebt taalkennis. Het gaat er niet om dat je het perfect beheerst (het is niveau 3), maar het gaat erom dat je enkele kleine basisbegrippen kent. Omdat het online is, wordt studenten gevraagd de tools te beheren die toegang geven tot het platform.

Zodra deze opleiding is afgerond, kun je onder meer aan de slag als financieel adviseur, budgetanalist, commercieel technicus of auditondersteuning. Een financieel adviseur in Spanje rekent volgens Glassdoor minimaal 2.000 euro per maand.

Initieel of basis Engels

Een andere interessante gratis cursus is aanvankelijk Engels. In dit geval is het niet nodig om Engels te kennen en wordt het in twee modaliteiten onderwezen: face-to-face en online training. In ieder geval zal het 31 uur zijn zonder toegang tot tutorials. Er zijn geen vereisten en iedereen kan zich aanmelden. Dit is de ideale cursus om aan de slag te gaan met het Engels spreken, en het zal dienen om deze op te nemen in je CV. Uiteraard vindt er aan het eind een evaluatie plaats voor het behalen van het certificaat.

Communicatie in vreemde talen voor werk

De cursus ‘Communicatie in vreemde talen voor werk‘ in de Engelse modaliteit is het niveau 2. Dit betekent dat het op zijn minst vereist dat u enkele eenvoudige zinnen kunt begrijpen, zowel mondeling als schriftelijk. Het wordt online gegeven en duurt 190 uur. Het wordt ondersteund door de Agenda 2030.

Restauratiegericht Engels

Deze cursus maakt communicatie mogelijk met een of meer gesprekspartners met de bedoeling werksituaties op te lossen die zich in de restaurantsector kunnen voordoen. U kunt persoonlijk of vanuit huis kiezen. Het duurt 120 uur. Onder de inhoud waaraan zal worden gewerkt, gaat het om de manier waarop u klanten kunt verwelkomen, hoe u informatie aan hen kunt presenteren of hen advies kunt geven. Het zal ook geldig zijn voor actieve obers, die leren bestellingen op te nemen.

Professioneel Engels voor toerisme

Een van de beroepen waarin het essentieel is om Engels te kennen, is het toerisme. Zeker in Spanje, dat verschillende hoogseizoenen kent waarin bezoekers van over de hele wereld komen. Om deze reden presenteren SEPE en Fundae een cursus van 70 uur in afstandsformaat. Gericht op de circulaire economie, stelt het de student in staat zich mondeling en schriftelijk adequaat uit te drukken, met gespecialiseerde termen in de sector die bijvoorbeeld nuttig zullen zijn om nieuwe steden aan buitenstaanders te presenteren.