Afscheid van de werkloosheid: de SNE biedt werk van maandag tot en met vrijdag met een vast contract en een salaris van 3.000 euro

Nieuws

Hij Nationaal werkgelegenheidssysteem (SNE) publiceert duizenden vacatures op haar webportaal voor 7 mei 2024. De meeste hiervan De vacatures betreffen een tijdelijk contractmaar er zijn ook aanbiedingen die vanaf de eerste dag een aanbieding bieden Permanent contract. Verder veel van deze aanbiedingen vereist geen eerdere ervaring noch hogere studies.

De aangeboden salarissen zijn hoger dan 3.000 euro per maand (gelijk aan 40.000 euro per jaar) in banen zoals elektromechanisch technicus, en veel bedrijven bieden bonussen (bonussen voor nachtdiensten, extra loon en zelfs verblijfsvergoedingen of vouchers voor kinderopvang). Telewerken of de hybride modaliteit (50% persoonlijk en 50% vanuit huis) wint aan populariteit onder verkopers, makelaars en privéleraren.

Bedrijven hebben nog steeds de voorkeur voor voltijds werk, hoewel dat ook zo is Deeltijdbanen van 20 of 35 uur die de balans tussen werk en privé vergemakkelijken. In een soortgelijk geval zoeken NGO's (niet-gouvernementele organisaties) jonge werknemers om hen de kans te bieden tijdens hun studie extra geld te verdienen.

Om momenteel een baan te vinden, hebben andere bedrijven de deadline geopend om zich te registreren voor hun vacatures. Onder hen zijn het bekende Pestana CR7-hotel van Cristiano Ronaldo en de tandheelkundige keten Vitaldent.

Laatste aanbiedingen gepubliceerd door het Nationale Werkgelegenheidssysteem

Alle onderstaande aanbiedingen worden gepubliceerd op het portaal van het Nationale Werkgelegenheidssysteem waartoe het mogelijk is stuur het CV vanaf vandaag. Voordat u de aanbevelingsbrief verzendt, is het noodzakelijk deze te beoordelen en bij te werken.

De SNE publiceert deze vacatures zonder eerdere ervaring:

 • 2 chauffeurs/trailerchauffeur in Teruel, voor Transportes Miguel Ángel Tortajada. Salaris naar waarde, van 27.000 tot 30.000 euro per jaar, vast contract, fulltime. Bij voorkeur woonachtig in Teruel, Valencia, Guadalajara of Zaragoza.
 • Eersteklas officier, lasser en tegelzetter in Sa Pobla (Balearen), minimale ervaring van minimaal 12 maanden, vast contract, fulltime, intensief rooster van 8.00 uur tot 16.00 uur wordt gewaardeerd. Salaris van 24.412 euro.
 • 2 algemene auto-afstelmonteurs (auto's en bestelwagens) in Barcelona, ​​bruto maandsalaris van 1.900 euro. Bij voorkeur voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsattest (33%), met 2 extra uitkeringen.
 • Afhankelijk van het werken in a
 • een boekwinkel / kantoorboekhandel in L' Hospitalet de Llobregat (Barcelona), voltijds vast contract. 6 maanden ervaring wordt gewaardeerd. Van maandag tot zaterdag.
 • Onderwijs- en vrijetijdmonitors in Santa Coloma de Gramenet, salaris van 1.483 euro, tijdelijk contract met optie tot verlenging.
 • Schoonmaakpersoneel in Fuengirola (Málaga), salaris van 1.305 euro, geen studies, geen eerdere ervaring nodig.

Infojobs lanceert nieuwe vacatures om te vervullen:

 • Commercieel vastgoedmakelaar met of zonder eerdere ervaring, bij Remax. Voor zelfstandigen, voltijds. Je kunt tussen de 20.000 en 50.000 euro per jaar verdienen.
 • Partnerrecruiter en promotor voor Inmark in Santa Cruz de Tenerife, parttime in de middag, salaris van 1.050 euro per maand. Contract voor onbepaalde tijd.
 • Elektronisch zonder ervaring bij Eulen Flexiplan in San Sebastián de los Reyes in Madrid. Gespecialiseerde opleiding in elektriciteit en elektromechanica.
 • Werkgelegenheid voor jongeren zonder ervaring bij Tecnocasa Sabadell, salaris van 1.400 tot 3.800 euro per maand. Niet combineerbaar met studeren.
 • Teleoperator voor klantenservice die Catalaans op tweetalig niveau kent. Geen ervaring, parttime middagcontract (25 uur). Salaris van 8.000 tot 10.000 euro.
 • Superprof heeft leraren zonder ervaring nodig om in verschillende delen van Spanje te kunnen werken (100% telewerken), ze hebben een goede pedagogie nodig, die het onderwerp beheersen en een goede verbinding thuis hebben.