El Pozo heeft werknemers nodig en biedt vacatures met en zonder ervaring: salaris vanaf 1.500 euro

Nieuws

Het gat, een leider in de vleessector in Spanje, is op zoek naar werknemers voor zijn vestigingen in onder meer Alhama de Murcia, de Balearen of Marchena. Aanvragen worden geaccepteerd met of geen eerdere ervaring en wat opleiding betreft, zullen ze voor sommige functies een universitair diploma vragen, zoals gebiedshoofd, in andere, er zijn geen onderzoeken nodig tenzij dit tot uiting komt in de arbeidsomstandigheden. Al deze vacatures worden beheerd door 'Personeelszaken (HR) Grupo Fuertes', waaruit ook andere vacatures te zien zijn die in hun bedrijven zoals Terra Natura of Aquadeus moeten worden ingevuld.

Het is op deze website waar u de kenmerken van de banen kunt raadplegen, hoewel ze niet specificeren of er sprake is van een arbeidsrelatie vast of tijdelijk contractde functies van elk worden weerspiegeld. De dag is voorbij en de specifieke vereisten zullen zorgvuldig moeten worden beoordeeld, omdat het in sommige gevallen noodzakelijk is om samen met het cv documentatie te verstrekken, zoals die waarin om een B2 Engels.

Het gemiddelde salaris van een productie-operator bedraagt ​​volgens het Indeed-portaal 1.500 euro. Dit bedrag zou kunnen stijgen, maar dit moet tijdens het sollicitatiegesprek worden gespecificeerd, evenals de prikkels in gevallen waarin de taken van de nieuwe medewerker het behalen van doelstellingen met zich meebrengen.

Vacatures in El Pozo: “competitieve salarissen”

De baan verschijnt niet alleen bij El Pozo, maar ook bij andere bedrijven die tot de Fuertes Group behoren, zoals Terra Natura, Bodegas Luzón of Aquadeus. Ze zijn allemaal te vinden in de rubriek 'vacatures' op de website van dit Human Resources-bedrijf.

  • Schoonmaakpersoneel voor Terra Natura, in Benidorm (Alicante). Er wordt gevraagd om een ​​uurlijkse beschikbaarheid en eerdere ervaring in soortgelijke functies, evenals een opleiding in de sector, worden gewaardeerd. Een bedrijfskarakter, leergemak en teamwerk zijn vereist.
  • Hamoperator uit Jabugo, in Huelva. Voor het handmatig uitbenen van hammen en gezouten schouders, met behulp van machines.
  • Hoofd verkoop voor Navarra bij El Pozo Alimentación. De baan is in Llanera, eerdere ervaring in verkoop en teammanagement is vereist, met een universitair diploma in bedrijfskunde, marketing of vergelijkbaar, woonachtig in Navarra en Baskenland. Mogelijkheid om actieplannen te maken. SAP-kennis wordt gewaardeerd.
  • Systeemingenieur bij El Pozo Alimentación, in Alhama de Murcia, voor het ontwerpen, programmeren, toepassen en onderhouden van computersystemen, digitalisering van kloksystemen, met een masterdiploma in telecommunicatietechniek en een universitair diploma in telecommunicatietechniek. Minimaal 3 jaar in soortgelijke banen.
  • Elektromechanisch technicus bij Sediasa Alimentación, in Rivas – Vaciamadrid (Madrid). Met een Hoger Opleidingsdiploma, Hoger Industriële Automatisering en Robotica technicus, met ervaring van minimaal 12 maanden, is het essentieel om in wisselende werkdiensten te kunnen werken (ochtend, middag en nacht).
  • Exportgebiedmanager Japan van El Pozo, met ervaring van minimaal 2 jaar, volledige beschikbaarheid om te reizen, woonachtig in Murcia, ervaring op de Aziatische markt. Niveau C1 Japans en Engels is vereist.

Dit zijn niet de enige opties zoek een baan in de laatste dagen van Pasen. De uitvaartsector vraagt ​​om arbeidskrachten en betaalt zo'n 2.000 euro aan salaris. Minder salaris, maar goede arbeidsomstandigheden, voor wie besluit met huisdieren te gaan werken, in dierenwinkels.

Hoe solliciteer je naar een baan bij El Pozo, Terra Natura, Bodegas Luzón…

Om u te registreren voor een van de actieve vacatures beheerd door Grupo Fuertes voor bedrijven zoals El Pozo Alimentación, Terra Natura, Bodegas Luzón of Aqadeus, moet u hun website bezoeken in het gedeelte 'banen'. Vervolgens moet u in de zoekbalk, waar 'Locatie' staat, 'Spanje' typen.

Op dit moment staan ​​alle actieve vacatures open diverse banen. U moet degene selecteren die het beste bij het cv past en op de naam klikken. In het nieuwe tabblad zie je alle arbeidsvoorwaarden en aan de ene kant staat een oranje knop met de tekst 'Solliciteer nu'.

Er verschijnen twee opties: stuur het verzoek nu, of doe het via het professionele profiel van het sociale netwerk LinkedIn. Door op de eerste te klikken, moet u zich met een e-mail op het platform registreren en het cv in .pdf-formaat uploaden.