Deze prachtige stad is op zoek naar werknemers met gratis accommodatie en eten: een salaris van 1.400 euro plus fooien

Nieuws

'Keukenassistent nodig – ober en vaatwasser'. Dit vacature Het zou niet de aandacht trekken als het niet in het hart van het ‘leeggemaakte Spanje’ ligt. A klein middeleeuws stadje Morillo de Tou, in de provincie Huesca (Aragón), is op zoek naar werknemers voor zijn vakantiecentrum Sobrarbe SL. Het biedt gratis accommodatie, eten verzorgd door het bedrijf en een voltijds contract van onbepaalde duur. Hij salaris bedraagt ​​1.400 euro, met gratis parkeren en betaling van overuren of bonussen, dus uiteindelijk zou het salaris hoger kunnen zijn. Onnodig eerdere ervaring en ook niet hoger onderwijs: In de vacaturetekst staat hierover niets vermeld.

Het is niet de eerste stad die vindingrijkheid gebruikt om de werkgelegenheid te consolideren en daarbij buren te verwerven. In Coscojuela de Sobrarbe zoeken ze obers en maken het hen gemakkelijker om zelfs maar de verbinding met hun werkdag te verbreken dankzij yogalessen. In het geval van Morillo de Tou wordt hierom gevraagd onmiddellijke inlijving voor degenen die besluiten bij te dragen aan het verbeteren van de economie van dit kleine stadje, op 3 kilometer van Aínsa. Een initiatief, dat van herbevolking, dat ze al hebben getest in El Buste (Zaragoza), waar ze besloten hebben het te herhalen vanwege de goede resultaten.

Een van de meest opvallende arbeidsomstandigheden is a salaris tot 1.400 euro per maand. De werknemer zal huisvesting en eten moeten vergeten omdat het bedrijf ervoor betaalt. Hetzelfde als bonussen voor nachtdiensten en overuren. Fooien achtergelaten door klanten gaan ook naar de medewerker.

Fulltime en overuren betaald

In de functiebeschrijving in Morillo de Tou die op Indeed verschijnt, staat dat de te vervullen functies keukenassistent zijn, met functies als ober en vaatwasser in de centrale Aragonese Pyreneeën. Het contract is vast en loopt een seizoen lang op. In dit geval is dat 8 tot 9 maanden per jaar.

Het is een dunbevolkt gebied, maar vanwege de sterke toeristische aantrekkingskracht ontvangt het in bepaalde periodes van het jaar een groot aantal bezoekers. Daarom is de komst van nieuwe werknemers urgent.

Mogelijkheid tot gratis accommodatie in het centrum en maaltijden inbegrepen in het werkschema”. Een werkdag die is ingedeeld in roterende diensten van 8 uur. En als er sprake is van overwerk, betaalt het bedrijf de extra uren. Iets wat in veel gevallen niet gebeurt.

Het is niet de enige betaling die de loonsom kan verhogen. Bonussen zijn inbegrepen voor zon- en feestdagen, maar ook voor overnachtingen en fooien van klanten.

Hoe te solliciteren naar de baan met betaalde onkosten

Om u te registreren voor de vacature in Morillo de Tou, moet u Indeed invoeren en zoeken op de naam van de stad, of op de functie en enkele gewenste voorwaarden. In dit geval kunt u bijvoorbeeld 'gratis huis', 'gratis eten' of 'baan in de stad' schrijven.

Zodra deze is gelokaliseerd, dient u de arbeidsvoorwaarden goed door te lezen. Als ze passen bij het CV van de sollicitant, is het tijd om op 'Nu solliciteren' te klikken. Als die knop blauw is, is de vacature nog actief.

Het systeem zal om identificatie vragen. Dit is mogelijk als de sollicitant al is ingeschreven. Als dit niet het geval is, moet u een account aanmaken met uw e-mailadres. En ten slotte klikt u op Aanvragen, zodat degenen die verantwoordelijk zijn voor het selectieproces de kandidatuur kunnen indienen en kunnen oproepen tot een sollicitatiegesprek.