Een van de mooiste steden aan de Costa Brava is op zoek naar werknemers en biedt de mogelijkheid tot huisvesting

Nieuws

Een van de meest idyllische strandbestemmingen op het Iberisch schiereiland is de Costa Brava, dat in 2021 door Condé Nast Traveler werd verkozen tot 'Beste Nationale Bestemming'. En van de steden waaruit het bestaat, is een van de mooiste, bekend om zijn witte huizen, geplaveide straatjes en zijn boten die zijn gestrand in baaien met kalm, kristalhelder water, Cadaques. Niet voor niets werd het door Salvador Dalí de plek gekozen om te wonen en te werken, en kon het huis waarin hij woonde en schilderde bezocht worden.

Het staat vooral bekend om zijn geografische isolatie en ligt in het natuurpark Cap de Creu. Naast de stranden en baaien staat deze stad bekend om zijn historische centrum, zijn modernistische huizen en zijn uitstekende gastronomie, met als bekendste rijstgerechten die geproefd kunnen worden op verschillende terrassen met uitzicht op zee. Een droombestemming waar je, als je werk zoekt, kunt werken, aangezien er diverse actieve vacatures zijn (ook deze kustplaats in Granada).

Bovendien is het, gezien het feit dat de Zomercampagne binnenkort van start gaat, zeer waarschijnlijk dat er de komende maanden tal van vacatures zullen verschijnen die verband houden met de toerisme- en horecasector, bijvoorbeeld voor obers of koks. Sterker nog, ze klagen dit soort professionals al aan, het aanbieden van in sommige gevallen de mogelijkheid van huisvesting.

Vacatures om in Cadaqués te werken

Momenteel kun je verschillende actieve vacatures vinden om te werken in Cadaqués, een van de mooiste steden in Catalonië, in 'Job today' en 'Infojobs'. Beginnend met die van het eerste portaal, zijn dit de volgende:

  • Cook, met de mogelijkheid van accommodatie. Ze vragen om een ​​specialiteit in rijst en over het salaris kan onderhandeld worden. Je zou fulltime werken en je moet Catalaans kennen.
  • Gastvrouw ter promotie en aanmoediging van de verkoop van een tabaksmerk. Ze bieden een vast contract van 40 fulltime uren per week, van 9.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur. De opleiding wordt verzorgd door het bedrijf en ervaring als verkoper of promotor van een tabakswinkel wordt op prijs gesteld, hoewel dit niet vereist is.
  • Keuken assistent. Ze vragen niet om ervaring, ze nemen eten op in het restaurant en bieden de mogelijkheid tot accommodatie.
  • Commercial voor de verkoop van kaartjes in een bootroutebedrijf. Ze vragen niet om ervaring, maar wel gemiddeld Frans. Het contract is voor de duur van 7 maanden en het salaris ligt tussen de 1.400 en 1.600 euro per maand.
  • Monitor voor schoolkantine. Ze vragen niet om ervaring, maar wel om kennis van het Catalaans.
  • Schoonmaakassistent voor hotelvloeren en appartementen. Indien nodig bieden zij onderdak aan.

Op zijn beurt vindt u in 'Infojobs' deze twee vacatures:

  • Kamerassistent werkzaam bij Stichting Gala. Een deeltijds contract van bepaalde duur. Ze vereisen ervaring van minimaal één jaar.
  • Verdieping ober. Een deeltijds contract van bepaalde duur. Salaris tussen de 1.050 en 1.100 euro bruto per maand.

Hoe u zich registreert om in Cadaqués te werken

Aan ikaanmelden Voor de eerste vacatures moet je naar het portaal 'Job vandaag' gaan. Eenmaal binnen selecteert u de vacature die u interesseert en klikt u vervolgens op 'Aanmelden'. Dan moet u zich registreren en de gevraagde informatie invullen. Voor beide 'Infojobs' is de procedure zeer vergelijkbaar. U moet ook hun portaal betreden, de vacature van uw interesse selecteren en op 'Aanmelden voor deze aanbieding' klikken.