De meest interessante vacatures in Madrid waar je zonder ervaring of studie op kunt solliciteren

Nieuws

De Arbeidsbureau van de Gemeenschap van Madrid lanceert via zijn virtuele gebied nieuw Werkaanbiedingen met onmiddellijke incorporatie. Dit zijn mogelijkheden die openstaan ​​voor alle werklozen, aangezien zij geen erg veeleisende eisen stellen. Om het CV te verzenden ze vragen niet om studies in een groot deel ervan, en het zal mogelijk zijn toegang tot het verplicht secundair onderwijs (ESO). In San Sebastián de los Reyes zijn onder andere conciërges, timmerlieden, monteurs of verzorgers nodig.

Belangrijk om te weten is dat je, om je te kunnen inschrijven, in veel gevallen ingeschreven moet staan ​​als werkzoekende. Wat de werkdag betreft, deze is van maandag tot en met vrijdag, op enkele uitzonderingen na. Als je in het weekend extra werkt, worden de bijbehorende rustdagen gegeven. Madrid is altijd een stad geweest die zeer openstaat voor werkgelegenheid, en een van de favorieten voor jonge mensen die besluiten hun stad te verlaten op zoek naar een werkend leven.

Het salaris zal van veel aspecten afhangen. Daaronder valt de evaluatie van de kandidaat door de contractanten, of de vaardigheid die in de functie aanwezig is. Maar over het algemeen verschijnen ze salaris varieert van 1.650 euro die ze vrachtwagenchauffeurs aanbieden tegen de 2.000 euro per maand die een monteur rekent.

Laatste vacatures in Madrid

De vacatures in Madrid Ze zijn verspreid over alle gemeenten die deel uitmaken van de gemeenschap van Isabel Díaz Ayuso. Er is dus een grote verscheidenheid aan werkgelegenheid in Torrejón de Ardoz (verpleegkundigen), El Viso de San Juan (timmerlieden), vrachtwagenchauffeurs (Getafe) of architecten in de hoofdstad van Madrid. Al deze aanbiedingen hebben een open deadline en voor meer informatie moet u naar het arbeidsbureau gaan.

  • Extra conciërgediensten in het noordelijke deel van Madrid, voor mensen met een handicap.
  • 18 timmerlieden in El Viso de San Juan, 10 officiële meubelmakers en 8 monteurs, het is noodzakelijk om 24 maanden aantoonbare ervaring te hebben. Beschikbaarheid om naar het buitenland te reizen.
  • Verkoper van meubel- en decoratieartikelen in Leganés. Een voltijds contract van onbepaalde duur. Salaris van 1.200 euro in 14 betalingen plus verkoopcommissies. Een B-rijbewijs is vereist.
  • Monteurs van zonnepanelen, met een cursus Arbeidsrisicopreventie van 20 tot 8 uur. Rijbewijs B, tijdelijk contract plus wijziging naar vast.
  • Chauffeurschauffeurs in Leganés, salaris van 1.690 euro per maand in 14 betalingen.
  • Verzorger voor ouderen in Buitrago de Lozoya, met beschikbaarheid om te reizen.
  • Metselaars, ervaring in zwembadbouw en het hebben van een PRL-cursus van 20 uur zijn een pré.
  • Administratieve medewerkers in Alcalá de Henares, voor een boekhoudafdeling. Eerdere waardevolle ervaring van minimaal 12 maanden, voltijds contract van onbepaalde duur. Computerkennis is vereist.
  • Montagemonteurs in Móstoles, met een voltijds contract van onbepaalde duur. Maandag t/m vrijdag uur.
  • Onderhoudsmonteur voor een privégymnastiek in Vallecas. Contract van onbepaalde duur, 3 uur per dag van maandag tot en met vrijdag. Bij voorkeur met FP in elektriciteit en basiscomputergebruik.

In Madrid kun je ook een baan krijgen in supermarkten of in de decoratieketen Ikea. We zullen echter moeten zoeken naar posities die zich in de hoofdstad van Spanje bevinden.

Hoe u zich kunt inschrijven voor vacatures in Madrid

Om te solliciteren naar een baan aangeboden door de Gemeenschap van Madrid, moet u het virtuele kantoor betreden. Via de zoekbalk kun je de vacature vinden die het beste aansluit bij het CV dat je wilt versturen.

Als u op het tabblad 'Contactgegevens met het arbeidsbureau' klikt, wordt een samenvatting geopend met de voorwaarden, waaronder de contactgegevens zoals de e-mail en de documentatie die moet worden voorgelegd.