Een klein stadje in Burgos stelt zijn bar te huur voor 50 euro per maand

Nieuws

Rabé de las Calzadas, een klein stadje met 254 inwoners vlakbij Burgos, zoekt iemand het beheer van de gemeentelijke balie op zich te nemen. Een unieke kans op slechts 15 kilometer van de hoofdstad.

De bar bevindt zich op de begane grond van een gebouw bestemd voor sociale doeleinden. In ruil, Het gemeentebestuur vraagt ​​een maandelijkse huurprijs van 50 euro plus 21% BTW. Houd er echter rekening mee dat dit aanbod onderhevig kan zijn aan eventuele wijzigingen.

Zoals aangegeven in het officiële bulletin van de provincie Burgos zullen geïnteresseerden een contract met een initiële looptijd van twee jaar, met mogelijkheid tot verlenging jaarlijks voor een periode van maximaal vier jaar.

Zoals vastgelegd in de huurgrondslagen, iedere natuurlijke of rechtspersoon die aantoont economische solvabiliteit U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor huur. Hoewel er rekening mee moet worden gehouden dat er verschillende richtlijnen zijn om te kiezen.

De criteria van het leasecontract

Het belangrijkste principe voor de gemeenteraad van dit kleine stadje Burgos om de kandidatuur voor de balie te beoordelen is financiële stabiliteit, gevolgd door bewezen ervaring in de horecasector. Daarnaast, registratie hebben In de stad zou het als een pluspunt worden beschouwd.

Een andere eis die door het gemeentebestuur in overweging zal worden genomen, zijn de hervormingen die de toekomstige huurder kan doorvoeren aan de vrijetijdslocatie, zowel qua interieur als qua meubilair. Wat de laatste voorwaarde betreft, dat is het wel openingstijden verbeteren tot meer dan acht uur, wat nu is ingesteld van 12.00 tot 16.00 uur en van 18.30 tot 22.30 uur.

Belangstellenden kunnen dat presenteer uw aanbiedingenwaarin de activiteiten worden beschreven die aan de gemeentebar zullen worden uitgevoerd tot 7 februari 2024.

De specificaties zijn tijdens kantooruren verkrijgbaar ten kantore van de gemeenteraad van Rabé de las Calzadas of op het elektronische hoofdkantoor van de gemeenteraad.